Светлана Василева вее прелести в сръбския Биг Брадър!

Светлана Василева ПаровиСветлана Василева вече влезе в най-гледаното риалити  в  Сърбия – „Парови”.

То се нарича  „Парови”, което  означава „двойки” и доста прилича на световния формат  „Биг брадър”, но е с много по-голяма популярност от него. Шоуто има четири сезона, всеки от по три месеца и на практика върви нон стоп по националната телевизия.

Светлето е много горда – направила си е специална прическа, косата й е боядисана на пластове и при влизането си в Къщата поздрави всичките си приятели, роднини, мама, татко и цяла България. Вие, сърбите, сте много весели и открити! Затова за мен е чест да бъда една от участничките в това реалити. Надявам се зрителите да ме харесат, а аз да създам нови приятелства, заяви тя. 

Гонзовица се похвали, че се е снимала в „Плейбой“ и нескромно заяви, че има хубаво тяло.

Продуцентите пък мотивираха избора си да я поканят с това, че е участвала в българския „ВИП Брадър“, стигнала е финала, популярна е, има много фотосесии и много фенове.

Шоуто се различава от „Биг Брадър“ с това, че в него участниците се събират по двойки, някои дори се женят, а други остават приятели за цял живот. В него няма глад и лишения, няма борба за бюджети, яде се и се пие на корем, а за да бъде по-интересно, два пъти седмично там гостуват популярни певци и оркестри и правят на живо купони в Къщата.

Освен това наградата не е само една, а почти половината получават освен високия хонорар, допълнителна финансова стимулация, като най-голямата стига до 40 хиляди евро.

Нашата участничка се е навила да влезе за хонорар от 30 хилядарки от европейската валута. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/IzePIm3M7OQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *