Шок! Елена Йончева Пак Ще Става Майка! Виж Тук:

Елена ЙончеваЕлена Йончева заяви, че е готова да стане майка за втори път.

Макар и да роди  сина си Теодор преди по-малко от година, журналистката е вдъхновена от майчинството и вече иска още едно дете. Тя обаче е на 52 години и напълно съзнава, че ще е много трудно отново да зачене, като пак се подложи на ин витро процедури. Предишния път тя отиде за целта във Франция, където единствено се съгласиха да й направят и й гарантираха успешна бременност. И успяха!
Сега обаче нещата са много по-различни – топ журналистката е с две години по-стара. Затова не иска да рискува живота на второто си бебе. По тази причина е започнала да мисли за  осиновяване – на момиченце.
„Тео е прекрасно и лъчезарно дете, но не искам да израсне сам. Много ми се ще да си има сестричка и двамата да растат заедно, да се грижат един за друг и да се обичат.  Искам да имам голямо и пълноценно семейство“, споделя Йончева.
Елена бебеТя е сигурна, че може да дари любов на още едно мъниче, както и да го отгледа и възпита.
„Има толкова много деца, които растат без родителски грижи, а в мен има много любов. Готова съм да я дам поне на едно от тях и то да има щастлив живот“, категорична е журналистката.

Елена не мисли да се отказва от професията си в името на майчинството. Убедена е, че децата няма да са пречка за работата й, а даже ще са стимул. Да си майка не е толкова трудно, установила тя. Да си работеща майка също е добре, стига да можеш правилно да разчетеш времето си, така, че да си еднакво полезен и ефективен и на двете места.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *