Митака от „София ден и нощ“ е ПОЛОВ ЗМЕЙ И МАГНИТ ЗА МАЦКИТЕ! Ето Пълния Списък на Жените, минали през леглото му:

Митака-мадама-600x434Още с появата си в сериала „София ден и нощ“ Кристиан Кирилов, който играе  Митко, известен повече като Митака, събра погледите на доста дами.
Профилът му във Фейсбук е претъпкан от фенки, които неспирно се възхищават от мускулите и плоския корем на мачото. Факт е, че само за няколко месеца Кристиан Митака се превърна в безспорен фаворит и топ любимец на женската аудитория, която буквално вече лази в краката му.
В сериала Митко го играе добродушен наивник, но в истинския живот не прощава на мацките и изобщо не рони сълзи по тях, а направо ги вкарва в леглото си. Колегите му разказват, че успял да се възползва максимално от внезапно стоварилата се на татуираните му рамене слава и откакто го дават по телевизията списъкът му със свалени мадами е набъбнал значително.

Наскоро например Той сам се похвалил, че е свалил дори милионерската наследница Веселина Абаджиева – по-малката щерка на скандално известната банкерка Цветелина Бориславова.

Двамата се загаджили, но за кратко. Малката научила, че любимият й е заработвал навремето като жиголо в Дубай, където не отказвал услугите си и на мъже! И го зарязала ужасена!

МитакаКристиан обаче не страдал много, тъй като напоследък с*кс партньорки не му липсвали. Фенки на всякаква възраст направо се избивали за една нощ в леглото му.

От колежките си в сериала той успял да свали и красавицата-мъжемелачка Анна-Мария, с която на екран го играят полувлюбени. По сценарий той наивно се върти около нея, очаквайки внимание като кученце. Но извън екрана двамата вече са станали доста близки в свободна връзка, при която сегиз-тогиз мачкат заедно чаршафите… При липса на други партньори! Това разказват фенове, които често ги засичат нощем по клубовете заедно.

Митака1Говори се също, че мачото от Шумен успял през лятото да свали и фолкаджийката Анелия за една нощ, докато се снимал в неин видеоклип.

Във всяка серия Кристиан Кирилов е по потник или гол до кръста и така рекламира перфектното си тяло, с което като с магнит привлича мацките. Засега плейбоят предпочита бързите свалки, вместо дълготрайни връзки,  защото преди години  сърцето му било разбито от девойка на име Петя, която го изоставила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *