Ирина Тенчева в Немилост! Тръгна на Лов за фенове с Патки! Виж Тук:

Илина храни ЛилиИрина Тенчева е съкрушена, че толкова бързо беше забравена след перфектната си (според нея) изява  във „ВИП Брадър”.

Зрителите обаче до такава степен не я харесваха, че издебнаха първата й номинация, веднага да я изгонят с шутове от Къщата. По една или друга причина, медиите също не я обичат много и папараци не тичат подире й да покажат колко добра майка е. Журналята предпочитат да си мълчат и са я оставили да си живее в къщата за половин милион лева в Драгалевци и да прави каквото си иска, без да й обръщат каквото и да е внимание.

Ирина изчака да спре атаката от обидни постове към нея във Фейсбук и блоговете… и отново се опита да привлече вниманието към себе си. С единственото, което може да прави добре – да готви.

Точно по средата на Коледните пости, тя направи показно как се приготвят патешки филета. И веднага сподели снимки и подробности в социалната мрежа.

Приятелите й надлежно бяха осведомени как се маринова, изцежда и пече месото от млади патици.

Ирина патки„Понеже е доста крехко, патешкото магре трябва да се приготвя внимателно и да се пече дълго, защото заприличва на каиш“, написа нравоучително водещата. Но освен няколко лайка от приятелките си, тя не получи необходимото внимание от широката аудитория във фейсбук.

Ирина изгуби много, когато влезе в Брадъра. Тя тръгна да представя образа на образцовата майка и съпруга, на широко скроения човек, който приема всички и прощава всичко. Зад фасадата й обаче зрителите видяха една фалшива и лицемерна жена, която задушава околните и патологично държи винаги да става на нейното.

Миглена и Емануела първи прозряха фалша на „най-добрата майка“ и овреме се дистанцираха от нея. Двете дами се оказаха много по-истински от Ирина и бяха оценени подобаващо от зрителите. Дори Жана Бергендорф, която въпреки всичките си кусури, през целия си престой в Къщата играеше единствено… себе си, е за предпочитане пред лъснатата до блясък фасада на една гнила същност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *