Шок! Гол Полицай Нахлу Във „ВИП Брадър“! Виж Тук:

поничкиВчера мъченията на участниците в поредната мисия на ВИП Брадър бяха доста префинени.

След като правиха канго-гимнастика и Ирина и Роро четоха новини с истински тарантула и питон на главите си, новото изпитание се оказа значително по-безопасно – да балансират прави с по четири понички на главите си близо два часа.

„Щастливките“, избрани за тази мисия Ирина Тенчева, Миглена Ангелова и певицата Рени. Трите жертваха прическите си, като без колебание сложиха мазно-захарните сладкиши върху косите си и застанаха мирно в центъра на хола, а останалите всячески си мъчеха да ги окуражават да пазят баланс и да не изпуснат сладката плячка, тъй като с нея изпускат и процент от бюджета на Къщата.

Брадърът обаче реши да увеличи и усложни изпитанието, като вкара в къщата полицай – стриптизьор, който да изкушава с плътта си балансьорките. Младият, добре сложен мъж започна да разхвърля дрехи, да вие мощна снага и да се отърква у дамите. Очите на Миглена Ангелова светнаха като прожектори, но тя съумя да си наложи дисциплина, за да не изпусне поничките заради някакъв си мъж. Все пак е имала толкова много…

Ирина обаче едва не загуби баланс, когато пуснаха запис с какви мотиви я е номинирала Миглена за изгонване: „Властна, фалшива и лоша майка!“

Още щом свърши мисията, жената на опосума Иван отиде да страда в банята, а куп жени я наобиколиха като квачки да я утешават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *