Шок! Галена мята бременно коремче по чалготеките!

Галена голГалена уж щеше да се отказва от участия и да се кротне вкъщи, но тези й обещания се оказаха напразни.

Бременната фолкпевица изобщо не спира да обикаля нощните клубове в страната, без да й пука за плода, който носи в утробата си. Фолкаджийката имала предварителни ангажименти и плътно зает до края на лятото график и не отворила и дума да го поразреди. Освен това планирала участия и през септември и октомври.

Явно и тя като Кали и Емануела ще работи до последно с риск да роди на сцената.

Кали поне си признаваше, че го прави за пари. Тя чакаше трето дете от трети мъж и искаше да си подсигури бъдещето. Емануела също не разчиташе на Динев и искаше да е самостоятелна.

Подскачането на Галена по сцената обаче е необяснимо и за колежките, и за феновете й.

Тя печели луди пари и е една от най-скъпо платените певици. Съпругът й е милионер и наскоро построи огромен палат до Велико Търново. Така че едва ли певицата се притеснява с какво ще си купува памперси и адаптирано мляко.

Явно тя е послъгала малко, като в началото обяви, че се оттегля и ще се грижи и за големия си син, който тази есен е първокласник.

Прекалено е самовлюбена, за да си остане вкъщи, одумват я от бранша. Тя се храни от любовта на феновете и не може без нея. Така че ще стои на сцената до последно!

Приятели на фолк певицата са готови да хванат бас, че щом роди Галена ще изтрае само три месеца с бебето и после ще го остави на гледачка, за ще се върне на сцената.

На върха на славата е и няма лесно да я изпусне, категорични са пък колежките й.  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *