Чолата прости на Ирена Милянкова – спонсорира я въпреки новия й приятел!

Ирена децаИрена Милянкова и бившият й мъж Росен Чолов-Чолата са заровили томахавките и са затоплили отношенията си в името на децата.

Чолов, който бе  разследван за сводничество и доста време прекара зад решетките, изгуби не само свободата си, но и съпругата си. В началото тя не вярваше, че той е сводник, защитаваше го, беше плътно до него в съда, даваше интервюта и твърдеше, че е страхотен баща и съпруг, но постепенно фактите едва не избодоха очите й и тя най-накрая разбра, че съпругът й е тълкувал с жива плът. Това я ужаси и моделката подаде молба за развод по бързата процедура, оставайки сама с четирите си деца.

Тя започна работа на две места, за да издържа отрочетата си, отказа всякаква подкрепа от бившия си и даже не искаше да го вижда. Той пък я заплаши от ареста, че ще й откъсне главата, ако не се върне при него.

В края на краищата животът продължава и Ирена превъзмогна болката си, надживя срама и подигравките и се влюби в брокера на недвижими имоти Никола Чолаков. Двамата започнаха да се появяват заедно в обществото, после се събраха да живеят под един покрив и закономерно плодовитата манекенка пак забременя.

В началото Чолата не можел да се примири с измяната й, а приятелите им  прогнозираха, че ще  й отмъсти. Той наистина бил бесен, но когато разбрал, че е бременна, внезапно й простил, защото разбрал, че всичко е свършило. Росен решил, че е по-добре да поддържа цивилизовани отношения с бившата си в името на децата. Двамата провели тежкия разговор, който от години трябвало да се случи и нормализирали отношенията си.

Оставаме приятели, тя все пак е майка на четири от децата ми, казал Чолата. Дори взел едното да живее при него, за да е по-лесно на бившата му докато е бременна с петото.

Бившето семейство явно се бори успешно с демографския срив. Росен има други две деца от предишната си съпруга, Ирена ще ражда и общо двамата ще имат седем отрочета. Дай Боже, всекиму!

https://youtu.be/QA0ivhb65BY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *