Четирима Суперактьори се Борят да Изиграят Владимир Путин в политически трилър

putinФилмът за Путин, който вече е с готов сценарий и е на път да започне снимачният му период, е предизвикал луд интерес у актьорите.

Много от холивудските знаменитости смята за голяма чест и за сигурна номинация за „Оскар“, ако изиграят ролята на руския държавник.  От базираната в момента в руската столица международна филмова компания Knightsbridge Entertainment  засега отрекоха разнеслата се светкавично новина, че за главната роля е избран Леонардо ди Каприо и той ще е в центъра на  политическия трилър.

Не, не е Леонардо, категорични са от компанията и дадоха мъглява информация,  че в кастинга участват четирима актьори, които са от най-известните в света, а филмът е поверен на  режисьор, който вече има два „Оскара”-а. Снимките започват през пролетта в Москва, където ще се струпат сума ти екранни величия, а бюджетът е космически.

Новият проект е доста смел и има за цел да покаже Путин в истинската му светлина и в другата, в която хората не го познават: Типично човешката. Сценарият не е съгласуван с руския президент, защото филмът ще е игрален, а не документален и не е нужно съгласуване. За юридическата страна на нещата се грижи екип от адвокати.

леонардо

От кабинета на Путин казаха лаконично, че не знаят подробности за бъдещия филм и засега не се интересували от сценария и снимките. Всеки имал право да снима, каквото си реши и да го пречупи през своята си художествена гледна точка.

Ди Каприо пък, който има руски корени, призна в интервю пред известно  германско списание, че за него би било страхотно предизвикателство  да претвори образа на Путин. Тези негови думи накараха всички да мислят, че той е спечелил кастинга, но компанията нито потвърждава, нито отрича.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/EOndADsAmNk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *