Цигани Тормозят Кмета – Бандит Ценко Чоков В Затвора! Виж Тук:

Кметът на Галиче Ценко Чоков е имал сериозни проблеми при влизането си в затвора. Цигани са направили живота му черен още от третия ден след превеждането му във влажна килия на Софийския централен затвор.
cenko_chokov

Надзиратели се ядосали, че селският кмет се държи като началник зад решетките. Затова поръчали на няколко здрави роми малко да „поработят“ над самочувствието на новия надменен затворник. Чоков бил малтретиран не само физически, но и психически, като хората от малцинството успели бързо да убедят Ценко Чоков, че затворът е в столичния квартал Банишора, а не в село Галиче, където богаташът бил свикнал да си прави каквото му скимне.

Кметът на врачанското село и синът му са обвинени за участие в група, която се занимава с лихварство, палежи, отвличания, побой и рекет. Разследвали ги от края на 2015 г., като прокурорите са категорични, че имат достатъчно доказателства, с които да заковат „клиента“ си.
cenko1

Самият Чоков недолюбвал ромите, защото именно те нападали често нивите му, като заради тях търпял финансови загуби. Затова тормозът в затвора му дошъл в повече.

Заради натиска от другите затворници той успял да се уреди и се скатал в лечебницата на пандиза. Там надзирателите се опитали да насъскат други лишени от свобода, но Ценко Чоков се сприятелил с известен мускулест затворник, който започнал да брани скандалната личност.

Самият Ценко Чоков се чувствал като жертва и бил категоричен, че ще съди държавата и прокурорите. Това обаче няма как да стане преди да свърши делото и да го оправдаят, което няма да се случи много скоро.

Преди време Районният съд в Бяла Слатина оправда синовете му, които бяха подсъдими за побой. От прокуратурата съобщиха, че веднага са атакували оправдателната присъда на Мартин и Спас. Именно този успех на наследниците даде кураж на баща им да се изкарва жертва, да твърди, че винаги е помагал на хората, давал е пари като дарение, не е рекетирал никого…
cenko2

Ценко Чоков е свалил поне 15 кила зад решетките, твърдят лишени от свобода. Той отначало отказвал да яде помиите, които се сервирали на лишените от свобода и се хранел само с лакомствата, които му доставяли при свиждане. За да се хареса на ромите обаче трябвало да дава голяма част от пържолите си на циганите. Лека-полека мръвките стопили омразата, но паралелно с това намалели и килограмите на кмета.

Скандално.нет научи още, че Чоков е бил приятелски посъветван от адвокатите си да мълчи пред съкилийниците си. Не обелвал и дума за действията си на свобода дори пред тези, които се отнасяли добре с него. Причината – често разследващите вкарват шпиони в килиите на обвиняемите да ги записват тайно и след това да ги уличават пред съда.

Очаква се делото срещу Ценко Чоков да завърши за около година и половина. Най-вероятно до тогава скандалният кмет на село Галиче ще стои в килията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Абе, тоя да не би да е дон Корлеоне, да е глава на мафията, че да го съдят година и половина?! Къв е тоя съд, кво е туй обвинение?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *