Хилда Казасян вдига поредна сватба през лятото в Созопол, взема бившия на Валя Войкова

Хилда КазасянОбичам Хилда ! С цялатото си сърце ще бъда щастлив, ако тя стане  моя жена!

Тези думи на ресторантьора Пламен Иванов, който е гадже на Хилда от доста време, потвърдиха слуха,  че най-после е свободен мъж и  официално ще  поиска ръката на Хилда, преди да я е грабнал някой друг.

Всъщност той вече е сложил заветния пръстен на ръката й, а тя е на седмото небе от щастие. Много ни е хубаво заедно, дъщеря ме също го харесва, казва пък певицата и вече се оглежда за поредния си булченски тоалет. Двамата няма да бързат със сватбата, а ще изчакат лятото. Те са си набелязали романтично кътче в Созопол, където да си кажат „Да“ пред избрани гости и приятели. И да демонстрират любовта си.

Това не е нито първата, нито втората сватба на джаз певицата, тя има опит в тези неща и ще изпипа тържеството по всички правила. Освен това винаги си е мечтала да бъде булка на морето и си го е признавала в не едно интервю. Така че нещата се нареждат по ноти.

Пламен пък е не кой да е, а бившият вече съпруг на журналистката Валя Войкова. Той е собственик на култовия ресторант „Коне в почивка“ и има лятно заведение в Созопол. Така че поне мястото на гощавката е известно. Хилда пък е бивша тръпка на нелепо починалия актьор Чочо Попйорданов и на първия си съпруг.

С този голям брачен опит Пламен и Хилда уверено тръгват пак към олтара. Явно не могат без да надянат брачните окови, смеят се приятелите им.

Бившата вече на пламен Валя Войкова в началото много зле прие изневярата на мъжа си, но с времето се примири и прие, че той ще я напусне. От своя страна тя не му прави номера с развода и след като видя, че няма начин да си го върне, си намери приятел – чужденец, пази го от чужди погледи и засега няма намерения да се жени за него.

Валя и Пламен имат 22-годишен син.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_OUxkooEVo4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *