Хилари Клинтън: Връщане на Тръмп в Белия дом ще е краят на Украйна, на демокрацията в САЩ и на НАТО

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън, която загуби от Доналд Тръмп на президентските избори през 2016 г., каза в събота, че победата на Тръмп на следващите избори ще бъде краят за Украйна и за демокрацията в Щатите, предаде РИА Новости.

„Ако Тръмп спечели през 2024 г. – а аз не вярвам, че ще се случи – това ще бъде краят на демокрацията в САЩ. Това ще бъде краят на Украйна. И той ще ни извади от НАТО“, каза тя пред Financial Times.

Според вестника по време на интервюто са били обсъдени темите за конфликта в Украйна, отношенията между САЩ и Китай, както и перспективите за преизбирането на настоящия президент Джо Байдън.

Както отбелязва медията, Клинтън заявява, че възрастта на Байдън е „проблем“, който гласоподавателите „имат пълното право да вземат предвид“, когато гласуват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

26 коментара

  1. Дърта, пренебрегната вещица със склонност към садистични изяви, що е то? И защо трябва да ни интересува, какво мисли?

    • Килари Клинтън е мароканска еврейка. С еврейската си щерка ходиха в Мароко преди няколко години на обиколка при чифутските си роднини. Килари е чиста проба еврейска сатанистка.

  2. ВРЪЩАНЕТО НА ТРЪМП КАТО ПРЕЗИДЕНТ ,ЩЕ ВЪРНЕ ДЕМОКРАЦИЯТА В САЩ И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ВОЙНАТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ.ТАЗИ Е ОБЪРКАЛА НАКЛОНА.

  3. Тъй като думата демокрация=демонична диктатура, а са обърнали смисъла й наипаку, както правят с всичко, дано дойде края й. За съжаление имат подготвен план за преврат, ако случайно Тръмп дръпне напред- вече не помня къде им четох пъклените сметки.
    Вещицата не само има садистични наклонности, ами е част от педофилския и канибалски скандал пицагейт…

    • Не случайно, такива като тази вещица са ги подгрявали на клади в едни по-добре времена.

      • Ами тогава, да ѝ пожелаем, да е „подгряваща звезда“ на концерт по повод избирането на Рон Десантис за Президент на САЩ. Моите уважения към Тръмпичът, но той не се пребори за победата си и сега живеем в последиците.

      • Абсолютно на същото мнение съм. Десантис не само говори, а и прие нужните закони да опази хората си. Не случайно народа във флорида се увеличава прогресивно от сатаниските щати.

    • Политики на Десантис:
      Без генитално осакатяване на деца
      Без порно в училищата
      Преследване на престъпниците
      Без продажба на собственост на ККП
      Свободна реч

      Анти-десантис губернатор Уалз: Не съм съгласен!!!

    • Абсолютно. Тръмп не освободи и Асанж- а можеше. А щерка му е омъжена за жид, та явно и той е в кюпа.

      • Когато щерка му се омъжи за чифута(жид е на руски, на български е чифут, турцизъм, но чисто българска дума нямаме за тези „неща“), та тогава бай Дончо заяви с гордост, че дъщеря му ще роди хубави еврейски деца.За целта тя прие юдаизма защото детето е еврейче само ако майка му е еврейка. За еврейки се смятат и приелите юдаизма. Те така с бай Донча.

      • Хм, чифут е българска дума. Чифут на турски е „дьонме“. За жид си прав – руска дума е, но и старобългарска.
        Виж стихотворението от Иван Вазов „Жидов гроб“. Има го по Интернет. Тук не пускат линкове.

  4. Когато някой олицетворява света със себе си, трябва да започне лечение.

  5. Четете бе хора.“Пет смразяващи пророчества за краха на Америка – от разпадане до държавен преврат“https://epicenter.bg/article/Pet-smrazyavashti-prorochestva-za-kraha-na-Amerika–ot-razpadane-do-darzhaven-prevrat/290876/11/0

    • Тая работа малко ми прилича: Много ми се е доеvало, ама тъй като не мога ще оставя това на някой новодошъл в европата негър………
      Чакай и ти шамана да те свърши работата или женицата да има вибратор.

  6. Наскоро попаднах на едно интервю с Бил Клинтън. Журналистката го пита вярно ли е, че Хилъри е лесбийка. А той отговаря така: „Не съм сигурен дали Хилъри е лесбийка, но съм сигурен, че е облизала повече пy*kи от мене.“

  7. За каква демокрация говори Килърито след като явно подкрепя укро фашисти! Отдавна я припознах като една злобна зла вещица след като видях по американска телевизия да стои пред джипа с главата на Кадафи а край нея американски наемници! Самата тя е Сатанистка в което няма нищо демократично!

  8. Ако тази вещица бъде освидетелствана от независими експерти-психолози, дали няма да установят, че е пряк родственик на Сатаната?

  9. Като я гледам тази и чета писанията й все повече разбирам защо Бил Клинтън цял живот търсеше ИСТИНСКА ЖЕНА. Как се живее с такъв морален и физически урод?!

  10. Ако „преизберат“ Байдън,ще е краят на света.
    Защото те действат на принципа- след мен и потоп.
    Където минат трева не никне.

  11. Вещица! Прави ми впечатление, че голяма част от поддръжниците на войната са жени! Те са по площадите, в европарламента, по върховете на сащ, оглавяват опозициите в свестните държави. На жените е присъщо миролюбието, явно тези са нещо друго…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *