Фашизъм! Украйна ЗАБРАНИ НА ПАРАЛИЗИРАНО РУСКО МОМИЧЕ да Участва на „Евровизия“! Сакатата Юлия била ОПАСНА ЗА СТРАНАТА НА ХОХЛИТЕ! Виж Тук:

Украинските власти забраниха на руската представителка Юлия Самойлова да участва в конкурса „Евровизия 2017″, а на всичкото отгоре забраната е издадена за срок от три години.

Документите са подписани от Службата за безопасност на Украйна, а мотивите са, че присъствието й в Киев, където през май ще се проведе „Евровизия“  може да предизвика сериозни  протести сред украинците /?!/

Причината наследниците на фашиста Бандера да отрежат момичето по безцеремонен начин е, че през юли, 2015 г. Юлия пяла на концерт в Крим. И… о, небеса, тя не спазила закона на Украйна, според който чужденците са длъжни да подадат молба, за да получат специално разрешение от Киев за музикални и други изяви в Крим. И това, при положение, че полуостровът и тогава си беше руска територия.

Драмата обаче е доста по-голяма! Детската мечта на Юлия била да участва на „Евровизия“. Момичето има много малко радости в живота и една от тях е пеенето. Тя е с тежка съдба още от ранното си детство. Като съвсем малко момиченце, я ваксинирали. Но направила реакция и спряла да се изправя на крачетатата си. Последвала поредица от лечения в много болници, но лекарите така и не успели да помогнат. Постепенно парализата се разпростряла по цялото й тяло и медиците прогнозирали, че Юлия ще живее най-много още пет години. Съсипаните родителите си я прибрали вкъщи и започнали да се грижат за нея като за бебе. Тя изгубила голяма част от двигателните си функции. До степен, че към момента не може да мръдне краката си, не може да движи едната си ръка и си служи само с другата. Животът й преминава в инвалидна количка, обикновено бутана от придружител.

Това не сломило духа на младата рускиня. Тя намерила утеха в пеенето. Звездата й изгря в руския „Фактор- А“, където талантливото момиче стигна до финал. А по-късно стана любимка на Алла Пугачова и цялата публика заради несломимия си дух, съчетан с ангелски глас.

Как подобно момиче може да застраши сигурността и социалния мир в Украйна, не е ясно.

Така или иначе гнусната и мерзка постъпка на хората на Порошенко възмути целия музикален свят. Те изразиха негодувание срещу безцеремонната фашистка цензура на Украйна, а преди няколко дни британският певец и музикант Роби Уилямс заяви официално, че е готов да представи Русия на Евровизия: „Бих искал да представя Русия на конкурса да видим дали някой може да ме спре. Давай, Русия, ние можем да победим!“ – призова Роби и каза, че го прави заради таланта на Юлия и омерзението си от чудовищното унижение, на което я подложили организаторите от Украйна.

Филип Киркоров пък предложи всички участници на „Евровизия“ да посветят своите песни  на руската участничка, която няма да бъде допусната до сцената. Така поне ще вдъхнат самоувереност на разплаканата от фашистите в Украйна певица, която ще си остане у дома.

„Евровизия“, както и други световни конкурси и форуми отдавна е политизирана от световното неолиберално олигархично статукво. Там печелят или транссексуални, или певци, които изпълняват песни, преливащи от политическа провокация. Миналата година например конкурсът бе спечелен от кримската татарка Джамала, която запя песньовка с текст за депортирането на местните татари от Сталин през 40-те години на ХХ век.

Цяла Европа гръмна, че всичко е нагласено, но Джамала победи, въпреки че имаше много по-добри изпълнители от нея. А после призна, че песента й била провокация.

Интересно как ще реагират сега уж безпристрастните членове на Европейския съюз за радио и телевизия /ЕСРТ/, когато пред очите им се разиграва цензура, подплатена с нацизъм и национализъм, чиято крайна цел беше унижаването пред цял свят на едно момиче, което е с 99 % инвалидност. Но полуделите хохли го обявиха за враг на демокрацията в бандеровска Украйна?

Или ембаргото и санкциите срещу Русия ще бъдат затвърдени и с унижаването на една певица, за която единственият начин да се почувства пълноценен човек беше пеенето?

Политически конкурс, варварски мерки… Какво по дяволите, нали „Евровизия“ беше конкурс за най-добър вокален изпълнител!

Гавра и подигравка със света.

Това е вече „Евровизия“! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1WCs2uzzz-I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Ебах ти и бандеровската държава щом се гаври с инвалиди.Отнемат и правото да провежда конкурса и готово.

  2. За такава гавра наречена ме- ко дискриминация е редно да и отнемат домакинството. А РФ да не чака ами да си вземе Донецк и прилежащото..

  3. От омраза към Русия ще се задавят! Защо обаче шефовете на Евровизия мълчат? Значи идеята да унижат момичеето идва от тях.

  4. ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕШ С ДОБРО НА НЕЩАСТНИЦАТА, ТИЯ ИЗРОДИ ПОСЯГАТ НА НЕЙНОТО ЧОВЕШКО ПРАВО ДА ОБЩУВА С ХОРАТА С МАЛКОТО КОЕТО ИМА В ДУШАТА СИ ТОВА Е НЕОПИСУЕМА ЧОВЕШКА ЗЛОБА.

    НАИСТИНА ТОВА Е ФАШИЗЪМ !

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  5. Не гледам Евровизия откакто преди години някакъв сбърканяк или по-точно сбърканячка, абе нещо бе излъчено от жури за победител – според мен, всички пееха по-добре от това нещо. Такъв „конкурс“ не ме интересува. Това красиво момиче ще намери пътя си в живота и без Европедалите – големият талант не може да бъде унищожен дори и от най-големите педераси. Най- добре е България да не праща участници – няма защо да се „състезаваме“ с тези изчадия. Те не слушат нашите изпълнители – защо ние да слушаме техните протежета?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *