УЧИТЕЛИТЕ В ШОК: НИЕ ГИ ЧАКАМЕ ДА ПАДАТ, ТЕ НИ НАТРИСАТ МАДАМ „ЙЕС“ ЗА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО!

kunevaНоминацията на реформаторите – Меглена Кунева за министър на образованието хвърли в  шок и потрес цяла България.

РБ искат властта на всяка цена, колкото повече власт, толкова по-добре, кипят възмутени българи в социалните мрежи.

И питат – какъв е цензът на Кунева и има ли тя поне един ден трудов стаж като педагог и учител. Както и какво разбира Кунева от образование?

Слагат я на този пост, защото трябва  да й намерят място, или да се занимава наистина с образователния процес? И ако е второто, как ще го прави? Ако се обгради с екип от свои хора да й вършат работата, как изобщо ще контролира тази работа?

Тя, Кунева и от атомна енергетика не разбираше, но това не попречи да угоди на американците и да затвори действащи и даващи евтина електроенергия 4 блока на АЕЦ Козлодуй.

Като евродепутат получи прякора Мадам Йес, защото винаги беше съгласна със заповедите на американските си шефове и често казваше „Да“ в ущърб на България.

На кого угаждаме сега с назначението й за министър?

Няма ли да опропасти образованието ни и да го направи „американско“, като всичко до което се докосне?

Докога неподходящи хора ще се назначават на топли местенца?

Що за антибългарско правителство имаме и що за съгласен и безгласен премиер? Събират се реформаторите, излъчват министър и уведомяват Бойко Борисов с СМС!

По-голяма пародия на управление няма  и не може да има!

Затова просто Борисов трябва да си ходи!

Народът не иска Кунева да се меси в образованието на децата му!

Ще чуе ли някой най-после гласа на народа, или да излизаме на площадите?!!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ДОКОГА ШИЗОФРЕНИЯТА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА-ДОКОГА ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА ЩЕ БЪДЕ КРИТЕРИЙ ЗА КОМПЕТЕНТНОСТ-ТАЯ ПРЪМОВА НЕ БЕШЕ ЛИ ЕДНО ВРЕМЕ-БКП,ПОСЛЕ НДСВ-ВСЕ ХРАНИЛКИ И ВЛАСТ-ПРЕДЛАГАМ ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ УНИВЕРСИТЕТИЕ И СПЕЦИАЛНОСТИТЕ В ТЯХ,ЗАКОТО НИЩО НЕ ВАЖИ В ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ДЪРЖАВА-Т.Е ОТДАВНА НЯМА ТАКАВА-ОТВРАТ ОТ СТАРИ МУЦУНИ

  2. Че какво лошо има в това да направи образованието ни прозападно, или… “ американско “ ?? Къде пращаме децата си да учат и следват днес? Да не би в Русия ??

  3. това е директна провокация… явно ББ си търси повод да си подаде оставката… това за Шоуто на Слави съм го изтървал… още повече ми падна в очите…

  4. Преди да отидат да учат в Америка, трябва да знаят азбуката поне. А с тези реформи децата я учат чак до четвърти клас.
    Апропо, знаете ли какво се учи в Америка? До края на гимназията елементарни предмети. После, който има пари за колеж – учи. Който няма, хваща метлата

  5. Шок и ужаст! Резултатът е очеВИДЕН-бавен и постоянен интелектуален геноцид на една нация.Тежко и горко на децата ни, на НАС. Образованието в България оцелява благодарение на хилядите учители И въпреки безУМието „отгоре“. Необходима е реформа в образованието, но такава, която е съобразена с изискванията на нашето време.Тази реформа трябва да идва „отвътре“, от хора врели и кипели в училище, от хора с визия и мисъл за бъдещето, от хора с опит, компетентни в тази сфера,безкористни и енергични.
    Все по често се питам не е ли време да направим нещо за родината си- да емигрираме!?

  6. Имахме прекрасна образователна система в миналото и всеотдайни учители. Нашите деца получаваха много по – добро средно образование от Запада. Успехите на една държава зависят от отношението към младото поколение. Да съхраним българските традиции е част от образованието и е много важна част. Да се гордеем с това, че сме българи е важно за успехите ни. За министър на образованието задължително трябва да се избира само Учител с голяма практика в училище. Същото важи и за авторите на учебници. Ако отношението към българския Учител беше нормално -имам предвид и заплащането също, то и децата и внуците ни щяха да са по щастливи в училище. Имам 32 години стаж като учител в България и 13 в Англия. Даже и днес едно българско дете се справя по добре в училище от едно англичанче. По умни сме като деца, а после какво се случва? Управляващи нашата страна в момента, г-н Бойко Борисов, вие вече имате внук. Помислете за него преди да назначите следващия министър на образованието. Той трябва да бъде изключително компетентен и да обича България, да се гордее, че е Българин и най важното, да обича истински българските деца. Не ни трябва човек, който е самовлюбен и подкрепя чуждите идеи, които не съответстват на нас като нация.

  7. Жена, която няма свои деца, не може да бъде компетентна как да възпитава другите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *