Умна и красива: Николета повтаряла XI клас

Николета джукиПримадоната на  Папараци от бТВ Николета Лозанова и смятащата себе си за най-красивата и успяла жена в България,  повтаряла XI клас и с голям зор е завършила средното си образование в  Пловдив, издадоха нейни съученици..

Бъдещата плеймейтка била разсеяна, трудно възприемала материала,  имала двойки по химия, математика, физика и даже по физическо, защото изобщо не се вясвала във физкултурния салон. Уж вманиачената сега  по фитнеса дама изобщо не признавала физическите упражнения и считала за излишно да прави гимнастика, когато може да си прекара времето вън в някое кафене и да флиртува с по-големите ученици.

Бившата жена на Валери Божинов наскоро сама си признава, че й било доста трудно в училище и едва- едва стигнала до матурите.

Математиката и  геометрията са й били „тъмна Индия“, не че другите предмети били по-светли в главата й.

Бившето й гадже Жоро Главата я записал в УНСС да вземе диплома за висше, но мургавелката отишла няколко пъти на лекции, видяла, че там също се учи математика, при това висша и прекратила обучението си сама. Даже не могла да изкара и един семестър и да вземе поне един изпит.
Същата тази слабачка в училище сега дама акъл от екрана и си позволява да критикува хора, които са завършили висше, имат положение в обществото и са доказали себе си.
Е, няма такава държава, наистина!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *