Украинска атака с дронове срещу Кремъл, Путин е невредим (С ВИДЕО)

Киев се е опитал да атакува с дронове Кремъл. „Тази нощ киевският режим направи опит да нанесе удар с безпилотни летателни апарата по резиденцията на президента в Кремъл“, информират от президентската институция. Опитът е бил извършен с два дрона, които са своевременно свалени.

Президентът Владимир Путин не е пострадал. В момента на атаката той не се е намирал в Кремъл, уточнява РИА Новости.

Оценяваме тези действия като планиран терористичен акт и покушение срещу президента, извършен в навечерието на Деня на победата, Парада на 9 май, на който е предвидено присъствието и на чуждестранни гости, се казва в официалното съобщение на Кремъл.

От службата на президента информират, че в резултат на този терористичен акт той не е пострадал. Графикът на работата му не е променен, той продължава както обикновено. Руската страна си запазва правото да предприеме ответни мерки където и когато намери за добре.

Дроновете са обезвредени в резултат на предприети действия от военните и спецслужбите. Те са били извадени от строя посредством радиолокационна намеса. Няма пострадали от осколките, след като дроновете са се разбили, няма нанесени и материални щети, уточнява Кремъл.

Ежедневният работен график на Путин не е претърпял промяна и продължава в обичаен режим, уточни пред медиите и говорителят на президента Дмитрий Песков.

Източник: kremlin.ru

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Предсмъртна истерия и безразсъдни провокации на бандерата. Цели да предизвика мечока да излезе от кожата си и да й направи нагазаки. Въобразява си, че ако това стане и атомната гъба се извиси над главите им, че света отново ще започне да ги жали и да въвлече краварите в безконтролна размяна на подаръци от атомни гъби. Първо това последното няма да стане, защото краварите никога няма да загубят разсъдък колкото побеснялите укри, а и знаят много добре да изчисляват предварително плюсове и минуси. От друга страна краварите ще се примирят с една частично загубена битка и ще се оттеглят от безполезната, вече изтърбушена Украйна, както от Виетнам и Афганистан, за да обмислят нов пъклен план срещу Русия. С тези безразсъдни дразнещи действия укрите, провиждайки собствената си скорошна гибел си въобразяват, че ако успеят да запалят ядрена война със Запада, ще бъдат отмъстени ако задно със себе си повлекат и Русия в бездната.

    • Бе то тъй ама, се чудя аз какво аджеба охраняват руснаците, че дронове летят над Кремъл чак ????!!!!!

  2. В ЕДИН МОМЕНТ ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ, ДА СИ ЧОВЕКОЛЮБЕЦ Е ГРЕШКА.
    ПУТИН НЕ РАЗРЕШАВА ДО СЕГА ДА СЕ НАНЕСЕ СЪКРОШИТЕЛЕН УДАР ПО ФАШАГИТЕ ЗА ДА НЯМА ЦИВОЛНИ ЖЕРТВИ.ВРЕМЕ Е ДА СИ ПРОМЕНИ ПОЛИТИКАТА СПЯМО ФАШАГИТЕ.

  3. Всеки отрича, значи дрона е пуснаха кирчо, кокорчо, мутрьопръстовете, генералгном и зеления чорап. Давай Путине, я устрой фойерверки над софия и пловдив поне, то да се сетят националните предатели , еничарите и башибозуците, че е време да напуснат свещената ни земя.

  4. Абе кво стана с гешев, чух че преживял 20 килограмова атомна бомба и се отървал без драскотина?

  5. Абе хайде някой вещ да обясни на нас несведущите как тези дронове се оказаха в непосредствена близост до Кремъл. Какво става – Матиас Рус пак ще каца на Червения площад ли? Това управляващите, дали в България, дали в Русия или краварско, вече съвсем вземат народа за канарче. У нас Гешев щели да убиват с едно джезве сачми, сега на Путин щял дрон да му кацне на главата, добре, че не си бил в къщи. Да не би да са обявили пандемия от идиотизъм, пък аз да не съм чула. Вярно,днес късно станах,може да съм пропуснала.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *