Ужас! Петя Буюклиева направила два аборта, после плакала на Ванга за дете

Петя готинаТежки тайни от миналото на Петя Буюклиева издаде съпругът й Тони.

Не разбирам защо толкова много плюха жена ми и се отнесоха с нея като с парцал. Един път си правиха рейтинг за нейна сметка в едно друго предаване.

Сега аз горещо я молих да на влиза в Брадъра, но тя не ме послуша. Знаех, че пак ще я употребят, ще се гаврят, ще твърдят, че не е звезда. Не зная как можеш да наричаш псевзозвазда някого, който е обиколил толкова държави и е пълнил чужди зали с публика. Едно време за неин концерт у нас свършваха билетите и нямаше места. И сега е така. А да твърдят, че има една единствена песен, е просто несериозно.

Петя се отдаде изцяло на кариарата си и тази кариера й струваше много. Тя направи два спонтанни аборта, защото отиваше на концертите бременна. Никой не знае каква трагедия изживяхме. Втория път се случи в Москва. Трябваше да пее на голям концерт, всичко беше готово и два дни преди това тя абортира. Беше ужасно. Лекарите й помогнаха с лекарства, укрепиха я, но тя излезе на сцената със сълзи в очите. Пя толкова прочувствено, че всички станаха на крака да я аплодират. А тя пееше за нероденото ни дете и плачеше. Никой не го разбра това, но усетиха мъката в душата й.

После съпругата ми се изплаши, че няма да имаме деца. Какво ли не правихме, лекари, съвети, тя беше неутешима. Отиде чак при Ванга, а тя й каза „Ке имаш дете, не бой се!“. Така на 11-та година от брака ни се роди Тони, единственият ни син. Но ние тогава имахме само граждански брак, а след ходенето при Ванга сключихме и църковен. Сега Тони е радостта на живота ни.

Няколко пъти в предаването й се подиграваха, че се глезела, че си порязала пръста. А никой не знае, че тя страда от рядко заболяване, при което кръвта не се съсирва. Всеки ден пие хапчета за това. Сега се наложи да отиде заради това порязване в Токуда, за да спрат кръвотечението. И като се върна в Къщата я накараха с превръзката да измие чиниите. Не е ли гавра това?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HemFsJwv-mE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *