Ужас! Миска, може да остане без крак заради пластичен хирург

миска травмиМиска, която спечели второто място в бразилския Miss BumBum конкурс за красота, разпространи снимки с  ужасните рани, белези и  страдания, които пластичен  хирург е причинил на тялото й.

27-годишната красавица  Андреса Урах влиза в клиника за корекция на бедрата, но внезапно се озовава и  прекарва един месец в интензивното отделение, след тежките следоперативни усложнения, които пък предизвикали жестока  животозастрашаваща инфекция.
Тя се страхува, че лошото не е отминало и е възможно да се наложи ампутация на долния й крайник, която не само ще сложи край на живота й като модел, но и ще я направи непълноценен инвалид, който трябва да с бори да оцелее.

Тя влязла в клиниката да й изсмучат малко мазнини и да й оправят формата на бедрата, но станала жестока медицинска грешка и едва не умряла.

На снимката се вижда шокиращата степен на увреждане на миската, която допреди да влезе в болницата беше една от най-скандалните телевизионни водещи в Бразилия.

Бразилия пък изпревари дори САЩ със специалистите и клиниките си и се преврърна в световна столица на пластичната хирургия.Но явно и там никой не е застрахован от съдбата на Андреаса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *