Ужас! Ирена Милянкова отново на прага на анорексията

Ирена МилянковаТъжен завой направи житейската приказка на Ирена Милянкова. Манекенката, чиято красота доскоро изкушаваше всеки мъж и предизвикваше завист у повечето жени, днес буквално плаши с външния си вид.
Най-близките ѝ пък са сериозно притеснени дали всичко със здравето ѝ е наред, заради увисналите рамене и повехналото ѝ лице.Падението в живота на Ирена започна преди около две години, когато под носа й бе арестуван  съпруга ѝ Росен Чолов с обвиненията, че има сериозна  сутеньорска мрежа и скланя жени към проституция. Той  бе вкаран зад решетките, а Ирена остана сама с четирите им деца. Тя дълго  време не смееше да се покаже от къщи от срам, а после започна да излиза, но рядко.

Стресът тогава сякаш се изсипа направо върху хубавото лице на Милянкова, която ден след ден започва да добива все по-измъчен и по-изтормозен вид. Рухналата й нервна система заради огромните проблеми, непрекъснато се отразява на тялото й. Тя беше слаба, а сега изглежда болезнено слаба и има вид на анорексичка.
В светските среди  веднага се заговори на ухо, че блондинката отново е жертва на страшното заболяване, което вече е карала в юношеските си години и едва успяла да се пребори с него.
Освен всичко друго, Ирена има и финансови затруднения да отглежда четирите си деца и превива гръб като консултант в известна фирма за маркови дрехи в софийски мол. Явно приказките, че Чолата й е оставил много пари на ръка, са в сферата на гредските легенди. Манакенката изпитва огромна трудност да храни и облича децата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *