Тъкър Карлсън: В Русия храната е четири пъти по-евтина от САЩ. Като видите как живеят руснаците, ще се настроите радикално срещу нашите лидери (С ВИДЕО)

Американският журналист Тъкър Карлсън, който в началото на февруари посети Русия и взе интервю от руския президент Владимир Путин, се възмути, че хранителните продукти в руската столица са четири пъти по-евтини, отколкото в Съединените щати при приблизително равностойни заплати. Той публикува видео от посещението си в московски хипермаркет на сайта си, пише „Известия“.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

„Ако влезете в руски магазин за хранителни стоки и видите колко струва храната и как живеят хората, това ще ви настрои радикално срещу нашите (американски – ред.) лидери. В момента преживявам това“, казва той.

Във видеото журналистът посещава хипермаркет в търговския център „Гагарински“, където си купува хляб, брашно, плодове, вино и други продукти. Карлсън отбелязва, че всичко това може да стигне за четиричленно семейство за една седмица. Общо той е платил 9481 рубли (приблизително 104 долара) за хранителни стоки. Журналистът уточнява, че в САЩ би платил над 400 долара за подобна покупка, четири пъти повече. И добавя: „При това тези цени са в столицата Москва, където заплатите са идентични с американските“.

Преди това в друг видеоклип, публикуван на профила му в социалната мрежа „Х“ Карлсон изрази възхищението си от метростанция „Киевская“ в Москва. Според него тя „изглежда възхитително, по-добра е от всички в САЩ“. Той отбеляза чистотата и реда на централната гара в руската столица, която също е посетил с екипа си.

ВИЖ ВИДЕОТО НА КАРЛСЪН ОТ МЕТРОСТАНЦИЯ „КИЕВСКАЯ“ ТУК

ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА ТЪКЪР КАРЛСЪН В МОСКВА! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Това е самата истина, бил съм и в Ленинград и Москва, че и в Киев. Няма по хубаво и красиво метро от московското в света.В Парижкото се губиш дали си в Европа, или в Африка. За чистотата да не говорим.

  2. Американците „демократизират“ и Иемен.
    „ATTAQUE BRUTALE AU CENTRE DU YÉMEN ! Des drones américains bombardent le quartier général du command“ БРУТАЛНО НАПАДЕНИЕ В ЦЕНТРАЛЕН ЙЕМЕН! Американски дронове бомбардират командния щаб

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *