Турското разузнаване Разкри Реалните Човешки ЗАГУБИ на ВСУ и НАТО в Бoевете в Украйна

Повече от 2000 войници на НАТО са загинали в боевете с руската армия в Украйна. Вижте и останалите данни:

Позовавайки се на свои източници от разузнаването авторитетното турско издание Hürseda Haber разкри подробности за загубите на украинските въоръжени сили през целия почти едногодишен период на спецоперацията на Русия в Украйна. Уточнява се, че част от данните са сверени и почти напълно съвпадат и с тези, предоставени им от друг надежден източник, който авторите отказват да назоват.

В документа с ясно изразени белези на автентичност, публикуван в Hürseda Haber, се посочва, че НАТО е загубила 2458 убити войници и още 234 инструктори. Прави впечатление, но никъде не се уточнява под каква юридическа форма войниците на алианса са участвали във военните действия срещу въоръжените сили на Руската Федерация. Официално НАТО не е във война с Русия, а и въпросните 2458 убити войници не са наемници, защото за последните в документа има отделна графа.

Списъкът разкрива и загубите на украинската армия: 257 000 загинали (в това число са и безследно изчезналите), 234 000 ранени и около 17 000 войници, взети от руската армия в плен. Чуждестранните наемници също са претърпели сериозни загуби: според тези данните в документа в зоната на СВО са убити 5360 чуждестранни „войници на късмета“, като най-много са тези от Полша и Великобритания.

Жертвите сред руската армия са 48 000 убити и 67 000 ранени. За пленените руски войници няма данни. Значително по-малкият брой жертви сред руската армия вероятно се дължи на огневата стратегия на техния Генерален щаб. Руснаците първо изпепеляват територията с огромното си артилерийско превъзходство от 10:1 в броя на изстреляни снаряди, ракети и дронове… и едва в последния етап от атаката изпращат пехотата си да прочисти предварително унищожените позиции на врага.

Hürseda Haber е професионално разследващо издание, което в работата си се позовава основно на документи и други надеждни доказателства.

Трябва да отбележим, че подобна цифра на украинските загуби назова вчера и американския полковник Дъглас Макгрегър в интервю, което може да се види в YouTube. Макгрегър е бивш съветник в Пентагона и има свои надеждни източници по върховете в американския естабилишмънт.

„Известно е, че Залужни се е срещнал с ръководителя на Пентагона Лойд Остин и председателя на Обединения комитет на началник-щабовете генерал Мили. Според надеждни източници Залужни лично им е съобщил, че 257 000 украинци са загинали от началото на военните действия. Това са само военните, цивилните са отделно“, разкри полковник Дъглас Макгрегър. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Жалко, много малко изроди са тези 2000. Аз се надявах на пени 200 000 000 наглосаксонски изроди.

  2. После сайтовете за запознанства ще се напълнят с окраинки … Те америте и шейховете и до сега си купуваха де.

  3. Всеки българин, който все още не си дава сметка, че сме ограбвана КОЛОНИЯ, въпреки многобройните разяснения е ДЕБИЛ или ПЛАЗМОДИИ.След като наляхме два пъти по милиард и половина само за 16 американски непроизведени изтребители, сега нашият министър щял да иска приятелска държава да пазела небето ни.Естествено не се споменава, че този сервис се плаща допълнително и че ние ставаме абсурдна африканска държава. Борисов се доказа като най-вярното американско куче.

    • B началото и аз мислех така. Ни кирчо-кокорчовците бързо го надминаха.

  4. Аз лично не бих се гордел с тези цифри. Все пак това са хора, било то украинци или наемници.

    • Xyбаво е да се прави разлика между обикновените хора, закарани на фронта под дулата на заградителните отряди и наемниците, отишли да убиват за пари. Идеологически промитите мозъци са в отделна графа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *