Три близначки се ожениха сензационно в един и същи ден

близначкиСпокойно. Не изтръпвайте. Не става дума за нашата национална гордост – тризначките от Благоевград, а за далечни техни посестрими.

Три сестри близначки Рафаела, Рошел и Тажиан Бини от бразилския град Пасу Фунду  склчиха брак в един и същ ден на обща голяма церемония в града, съобщи в.“Дейли мейл“.

29-годишните булки  били облечени в почти еднакви сватбени рокли, които леко се различавали на раменете и в разкрояването, направили си  еднакви прически и сложили един и същ грим. Младоженците също се наговорили да облекат в еднакви костюми и да си направят приличащи си прически.

Кандидат женихите  признали, че доста  се страхували да не сбъркат любимите си пред олтара и да станат за смях на всички, обаче за щастие са успели да избегнат тази опасност.

„Веднага разбрах коя от сестрите е  моята годеница, защото тя беше най-красивата от трите“,  съобщил гордо един от младоженците. Не е ясно дали младоженките са казали на избраниците си, че ще бъдат с различни букети и по тях могат да ги различат.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *