Трифонов се Притесни за Бежанската Криза през Фейсбук в понеделник вечер

В понеделник вечер (21:20) Слави Трифонов се сети за мигрантската криза и написа кратък пост във Фейсбук. Ето неговото съдържание:

„1 милион мигранти са готови да тръгнат от Афганистан, за да избягат от режима на талибаните, който завладя страната. И тези хора няма да тръгнат нито към Америка, нито към Австралия. Ще тръгнат към Западна Европа… А България стои на пътя им.

Аз прекрасно разбирам, че това са страдащи хора, които искат да избягат от насилието и шериата. Но ние, българите, също ще страдаме, ако ги допуснем на наша територия. Затова всички трябва да направим необходимото и да подкрепим сегашното правителство, за да може то да се справи с надигащата се криза. Защото талибаните въобще не се интересуват от политическите проблеми на България, а мигрантите пък, които се готвят да ни налазят – още по-малко.

Министерствата на вътрешните работи и на отбраната трябва да работят в пълна координация, трябва да разположат полицаи и военни на границата и с всички сили самоотвержено да защитят територията и гражданите на България. Ние от “Има такъв народ” ще направим всичко необходимо да подкрепим и като граждани, и като политическа сила, правителството и президента на републиката, за да се справим на всяка цена със задаващата се криза“, написа Трифонов във фейсбук профила си.

Коментарът на Скандално.нет:

Засрами се, бе Трифонов! Талибаните се готвят да правят коалиционно правителство на помирението, което да управлява разрушения от американците Афганистан! Нещо, което ти отказа да направиш за разсипаната от ГЕРБ България. И въпросът сега е кой е по-див и необразован – афганските талибани (в превод „студенти“) или тукашните муджахидини от ИТН начело с Тошко и Славчо. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СЛАВИ МАЛОУМНИКО ЗАТУЙ ЧЕ ОПРОСТАЧИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ТЕ ГРЪМНАТ НЕ ДА ВЛИЗАШ В ПОЛИТИКАТА БЕЗДАРНИКО

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *