Трифонов: Премиерът е участвал активно в разговори с чужди дипломати с цел Национално Предателство

„Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“, посочи той

„Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – национално предателство. Предателство спрямо България и всички българи! За тези мои твърдения има секретни документи, както и други данни на службите”. Това написа Слави Трифонов в личния си профил във Facebook.

„Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни, т. г. При това – без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, Кирил Петков е изготвил рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция към Северна Македония. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т. нар. „македонски език“. Днес стана ясно защо напуснах управляващата коалиция и изтеглих министрите на „Има такъв народ“, посочва Трифонов.
И добавя: „Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите. Това е истината – аз не мога да участвам в национално предателство. Честит Видовден”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Националният ПРЕДАТЕЛ Кирил Петков – ПРОСТОТО : „Решил съм за ветото, поел съм ангажимент, не ме интересува България, аз нямам подкрепа вътре в страната, имам подкрепа навън, зад мен са Макрон и Шулц и ЕС“.

  2. Премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и депутатът от ПП Мирослава Петрова са си уредили и присвояват част от морето – плаж Корал между Китен и Лозенец !

  3. Веднъж Людмила Живкова е изрекла една глупост че сме били най-старата държава в Европа, която не си е променяла името. И сега всички наши „патриоти“ повтарят тази глупост като мантра. Само в рамките на един човешки живот, моя например, / набор 34/, България ТРИ-пъти си е сменяла името: Царство България, Народна Република България, Република България. Така и с Македония. Втълпили сме че са българи, говорят български език, че цар Самуил /с типично еврейско име/ е българин и който твърди обратното е предател. Всяка страна има право на самоопределение. Македония е член на ООН и се води там като суверенна държана.

  4. ПРОСТАК ДО ПРОСТАКА МАЙНОЛЬЪ В ПАРЛАМЕНТА И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ВЧЕРА ОТ СУТРИНТА ДО 22 ВЕЧЕРТА БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ЧАС ПО СКОРО ДА ИДВА БРАТСКА РУСИЯ ДА НИ СПАСИ АМИН

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *