Медведев: А кой казва, че след две години Украйна изобщо ще я има на световната карта?

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира новина на Foreign Policy, че Украйна иска да получи от САЩ втечнен газ по ленд-лиз, който да заплати след 2 години.

„Видях съобщение, в което се твърди, че Украйна иска да получава втечнен природен газ от задграничните си господари САЩ по ленд-лиз с молба плащането за доставката Киев да извърши след 2 години. В противен случай Украйна просто щяла да измръзне до смърт през идната зима. Имам само един въпрос. А кой е казал, че след две години Украйна изобщо ще я има на картата на света? Въпреки че на американците никога не им е пукало за украинската държавност – те са така вглъбени в проекта „анти-Русия“, който трябва да унищожи страната ни, че всичко останало – населението, територията, благосъстоянието на хората там – всичко това е нищо за тях…“, написа бившият руски премиер и президент в Telegram.

Преди седмица Медведев разпали духовете с друг свой пост, в който коментира защо постовете му в социалната мрежа са толкова остри: „Отговорът е, че ги ненавиждам. Те са копелета и изроди. Те искат нашата смърт, смъртта на Русия. Точно като животните – за да се нахранят. И докато съм жив, ще правя всичко възможно те да изчезнат“, написа той в канала си, без да уточни кого точно има предвид- НАТО, САЩ или т. нар. „колективен Запад“ като цяло.

Вчера Дмитрий Медведев обаче написа може би най-любопитния си коментар:

Става ясно, че свръхнадарените западни персонажи са започнали да осъзнават, че Русия е нашата любима Родина и родина не се отстъпва никак. Осъзнали са също и че не могат да оцелеят без нашата страна.

Защото в противен случай те няма да имат:

– храна за своите граждани;

– торове, без които не биха могли да произвеждат достатъчно храна за своите граждани;

– енергийни доставки за производство на храна и топлина за своите граждани;

– редки метали и други продукти, без които не биха могли да произвеждат машини за своите граждани;

– гориво (уран) за европейските и американските атомни електроцентрали, които осигуряват между 20% и 40% от електроенергията за гражданите на тези страни.

Списъкът може да бъде продължен.

Сега в Русия с нетърпение очакваме следващия пакет европейски санкции и великите решения за санкции на grandfather Joe (дядо Джо), за които авторите на същите тези санкции веднага започват да измислят схеми за заобикалянето им.

Няма дори да припомням в детайли и цифри за все по-нарастващата западна инфлация, цените на всички видове горива и прогнозите за спад на тамошните икономики. Всички данни са публично достъпни.

И този апокалипсис се развива в едва първия месец от лятото.

Очакваме есента… когато ще трябва да пожънем основната реколта от санкциите.

Междувременно парният влак на западната икономика на услугите и цифровите валути с пълна пара се блъска в стената на реалността. Усмихнете се, господа, усмихнете се!“, написа Медведев.

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

    • Учудващо е, как има още вярващи в светлото „демократично“ бъдеще… С Путин или без, Русия остава, а ЕС е пътник, защото съюзите по принцип свършват, когато дойде глад.

  1. Аз пък мисля, че окрайнините на Русия ще са отделна държава най-много до началото на зимата. При тези темпове на унищожение на украинската армия до няколко месеца ще укронацистите ще трябва да мобилизират и бабичките! Разпада на укроармията е неизбежен!

  2. Медведев ме очудва каква метаморфоза претърпя. Беше виден западняк и либерал, а сега говори като Жириновски. Ако беше жив Жириновски щяхме да знаем, какво всъщност ще се случи и след 20години.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *