Трите Соросоидни Партии на Протеста разбират Българския Суверенитет като Колониална Зависимост от САЩ!

Изтърпях откриването на 46-ия парламент и не ме изненада, че е по-лош и от предишния, и от по-предишните. Защо ли? Во кратце: Христо Иванов от Демократична България над 10 пъти повтори думата „суверенитет“, като под суверинитет разбира прекратяване на изгодните за България енергийни проекти, свързани с Русия и поставянето на страната ни под тотална зависимост от американските доставки на двойно по-скъпия им втечнен газ. Тоя мрачен соросоид официално пожела пълна лустрация на службите. Тоест изчистване на българския елемент там и монтиране на проамерикански калинки. Вярно е, че режимът на ГЕРБ вкара там доста некадърни и зависими от режима на Борисов боклуци, но тия новите, дето идват, целят да ги заменят със също толкова зависими от новия режим проамерикански боклуци.

Партията на соросоидите на Христо Иванов разбира суверинитета, като колониална зависимост от САЩ, оперирана директно от американския посланик и изпълнявана безпрекословно от българските институции.

И точно това беше много точно отбелязано от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, който сполучливо се подигра на слугинското поведение на Христо Иванов спрямо посолството на САЩ. Не ми е приятно да го призная, но протурската партия ДПС се държи относително по-независимо от откровено колониалната проамериканска Демократична България.

А Мая Манолова от „Изправи се. Ние идваме“ се държа мутренски- арогантно, като заплаши партиите от статуквото, сред които най-нелепо нарежда и БСП, с нови протести, ако не слушат. Сякаш самата Манолова не е кадър на БСП. И сякаш не предаде собствената си партия за да заеве поста омбудсман, който лично Бойко Борисов й подари срещу лоялност и за да изпълни някои подмолни задачи по отношение на лявото.

Върхът на скудоумието в изказването на Манолова при откриването на новото НС обаче беше когато госпожата направи връзка между евроатлантизма и родолюбието?! Все едно да славословиш нежните чувства на вълка към агнето?! Евроатлантическата ориентация била проява на родолюбие?! Това словесно разтройство е публично гилотиниране на здравия разум. Иманентната същност на евроатлантизма е убийство на нацията, на родолюбието, за да бъде подчинен народа на държавата САЩ. Като за целта следва да бъде изличена идентичността му. Какво ти родолюбие, родомразие е това! Точна това имаха предвид другите зловещи соросоиди в коалицията на Манолова – Бабикян и адв. Хаджигенов вчера, изричайки, че обществото ни се нуждае от дълбока трансформация. Тоест – целта е да престанем са сме българи. Мая Манолова заедно с адв. Хаджигенов, който от години оглавява джендър движение за налагане на Диктатура на малцинствата и Цветен расизъм, плюс колониалния слуга на САЩ Христо Иванов са по-вредна опция за управлението на държавата ни даже и от безпрецедентно мракобесната, крадлива и уродлива ГЕРБ на Бойко Борисов. Помнете ми думата. Защото с всичките си действия ГЕРБ унищожаваха и унищожиха материалното благосъстояние на народа ни за поколение напред. А тези, новите, се канят да унижощат българският ни дух и да затрият нацията ни. Водени от любимия си президент- US-агент Румен Радев.

Но да се върнем на вчерашното откриване на 46-то НС. Корнелия Нинова от БСП плахо вметна, че историята се подменя в българските учебници, а там трябвало да се пише истината. Каза го, без някой да продължи темата или поне да й обърне внимание. А то тъкмо там е големия проблем на България. Защото съвременния колониализъм започва тъкмо от там – от пренаписването на учебниците по история и напълването им с лъжи.

Колко вярно и как нагло прозвуча изявлението на Десислава Атанасова, че ГЕРБ се противопоставят на Слави Трифонов и другите соросоиди, загдето искат да въведат смъртоносния неолиберален модел у нас- тотална приватизация на всичко и концесии на всичко българско и родно, неолиберастия, джедъризма, изчегъртване на всичко социално и заличаване на държавата. Да, всичко казано от Атанасова е вярно, но е нагло ГЕРБ да реват сега за умиращата българска държава. защото точно при управлението на борисов броя на американските НПО-та у нас скочи от 200 на 4000. А както знаем тъкмо НПО-тата са кръвоносната система на неолиберализма и паяжината на Джордж Сорос, с която обримчва, изсушава и унищожава държавата. Ами соросоидната русофобия, соросоидния антикомунизъм, ами пренаписването на убечниците, ами факта, че 9 от 10-те министъра на образованието и културата в трите правителства на Борисов му бяха спуснати от фондацията „Америка за България“…

Хунтата ГЕРБ бе свалена от нейните работодатели – американците, които на нейно място сега ни монтират крайна соросоидна власт. Власт, която ще работи за установяване на тотален колониален статут на остатъците от българската държава и превръщането й в плацдарм за война с Русия. Вече нямам съмнение, че всички удари на американците по ДПС-санкциите срещу Пеевски по американския закон Магнитски, са заради това, че протурската партия на Доган никога не зае русофобска войнолюбива позиция. Промяната всъщност е Подмяна. Българските мачо-мутри, корумпета и рекетьори са заменени с американски джендър-мутри, корумпета и рекетьори. Още по-зле ще стане, защото про-американските джендър-мутри идват да ни наложат Диктатурата на малцинствата и Цветния расизъм. Така че… купувайте си наколенки. Купувайте си лубриканти. Ще ви принудят да коленичите публично. Ще ви онождат публично в морален план. А икономически ще платите Зелената сделка със сините си градско-десни седерастки съвести- ще трябва да ги продавате за трансплантации и за да си платите тока. Skandalno.net

Милен Милушев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Абе пичове, когато си малък и никой не те чува, няма начин да не си зависим. Важно е от кого. Това не е колониализъм, защото е отживелица, а е сфера на влияние. Стига с този национал шовинизъм, добре е да имаш силен покровител, важното е да не му слугинстващ, а да умееш да го накараш да те уважава, като партньор. Ние сме обречени, вижте старата и по новата ни история, винаги сме зависими до някаква степен от големия покровител. Сега е важно е да не ни прескачат, когато имаме собствено мнение, както е със С Македония.

    • то и малта е малка португалия белгия те какво?

      колониализъм сие
      румъния взема з а2 бази почти 2 милярда долора имат всичко и в космоса пратиха спътници стяхна ракета.
      с 4 американски бази промяна и независимост- нанайси.
      помнители защо гоце взе 2ри мандат защото на балотажа Бе сидеров..и той не искаше нато
      а помнители как дойде гнусния чорап?И защо тиквата не прави кампания на „мамата“
      агента на цру бе Назначен з ада има грабежа с таралясниците договорени от служебното Му правителство с „парите напред“

  2. Абе Къро, като нямаш хал хабер от света, що ли се обаждаш. Това не е нито ПИК, нито БЛИЦ, нито коя да е гангренясана медия. Нещата тук се казват ясно и точно, без грам различие от истината. Тази медия е като ЛЕЩА, за тези , които не могат да видят с просто око нещата и всичко ,което пишат е смазваща истина. И мога да приложа десетки материали на световни политически анализатори и мнения в подкрепа на казаното. Историята е доказала, че никоя армия не може да спечели битка,ако началникът и е предател. Нашият народ го е казал простичко, ВЪРЖИ ПОПА ТА ДА Е МИРНО СЕЛОТО. Бойко се опитваше да играе на два фронта, новите са абсолютни ПОДЛОГИ. Затова смъртността у нас е най-висока, цените по-високи от тези в страни, където доходите са далеч по- големи, а разликата между тези доходите е най-голяма. Това логично създаде тази ОМРАЗА и непоносимост между нас, уби ни духовно и унищожи всяка форма на солидарност. Ние сме като плъхове в торба, едните сити, другите гладни, взаимно се изяждаме. И Радев е поел пътя на предателството, а Нинова, която единствено показваше логика и национално чувство беше нападната от вътрешни и от външни соросоиди. Мръсно и подло племе сме и всеки ден го потвърждаваме. Една шепа медийни опълченци се борят да спасят цялото отъпяло стадо.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *