Трагедия в Къщата! Виповете останаха без тоалетна, хвърчат коси, хартия и перуки!

Здравко кошмаренЛуда кавга, достигаща до истерия и взаимни обвинения, както и заплахи със саморазправа взривиха Къщата на ВИП Брадър, веднага след излизането на Луна.

Скандалът бил толкова голям, че се наложило да влязат хора от охраната и да укротят развилнелите се випове. Веднага след изгонването на Луна някой притичал по малка нужда и открил, че гърнето в тоалетната е счупено. Подозренията паднали върху самата певица, която често се криеше там да прави прическата си и стъпваше върху фаянсовото съоръжение, както и върху Люси Иларионов, който се тръшкал отгоре му с целите си 150 кила.

Е, сега къде ще ходим, на двора ли, писнали дамите. Ами ние, развикали се мъжете, а Джино традиционно допълнил, че в Америка не се прави така. Той не бил заподозрян, понеже е най-слабичкият в Къщата, но пък всеки гледал с подозрение всеки и даже се стигнало до мерене на задни части и обвинения кой е най-високогабаритен. Под най-голямо подозрение останал Иларионов, който така се разкрещял, че извикали охраната.

Потропващите от зор участници били изведени на купон в двора, докато във вип къщата спешно връхлетяли майстори да сменят злополучното гърне. Докато циментът се втвърдявал, съквартирантите се тълпяли на опашка в спалнята на Катя и Здравко, стиснали тоалетна хартия в ръка.

Този срамен момент щеше да бъде излъчен снощи, но в последния момент продуцентите го спрели, защото излагацията била пълна, а на половината от репликите трябвало да се слагат червени точки или заглушаване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *