Толстой предупреди Макрон: Руската армия ще убие всички френски войници в Украйна

Руската армия ще унищожи до крак френските войски, които Франция изпрати в Украйна, заяви зам.-председателят на Държавната дума на Руската федерация Пьотр Толстой в интервю за френския телевизионен канал BFMTV.  „Ще убием всички френски войници, които пристигнат на украинска територия. Всички“, каза той на френски.

„Вие, французите, които се каните да пратите ваши войници в Одеса, знайте, че предизвиквате Третата световна война“, заяви Пьотр Толстой. „Имаме данни, че вашето правителство подготвя да изпрати 2 000 войници. Ние изобщо няма да се церемоним с тях и когато убием 300 или 400 французи, вашият президент ще се озове в капан: той ще трябва или да изтегли войските си, или да изпрати още френски войници, с което ще ескалира конфликта“, обясни вицепрезидентът на Думата. „Днес в Украйна има около 13 000 чуждестранни наемници, в това число и 367 французи. 147 френски войници вече са убити -, каза Пьотр Толстой. И ще ги убием всички, не се съмнявайте в това“, добави той. „Идеята за изпращане на френски войници в Украйна ще приключи с ковчези, покрити с трицветното знаме на Орли“, предупреди още Пьотр Толстой. „И когато това се случи, моля не обвинявайте Русия, а вашия президент Макрон. Французите трябва да разберат последствията, това е всичко“.  

Попитан от BFMTV за развитието на конфликта, Пьотр Толстой каза, че е убеден, че „Украйна никога повече няма да съществува в границите“ отпреди войната. „За нас това е екзистенциален въпрос. Няма да спрем, няма да изтеглим войските“, заяви зам.-председателят на Думата.

Този вторник руската информационна агенция ТАСС предаде думите на шефа на руското външно разузнаване Сергей Наришкин, според когото Франция се готви да изпрати 2000 войници в Украйна. Информацията бе отречена пред BFMTV от френското Министерството на въоръжените сили, според което става дума за операция по „дезинформация“.

От няколко седмици Еманюел Макрон използва „стратегическа неяснота“ относно потенциалното изпращане на западни войски в Украйна с цел да помогнат на армията на Володимир Зеленски срещу руското нахлуване, добавя френският телевизионен канал. Тези страни от ЕС и НАТО, които „се самоограничават“ в подкрепата си за Украйна, „избират поражението“, каза миналия четвъртък Макрон в телевизионно интервю.

Източник: bfmtv

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Русия ще победи и това не е ясно само за замъглени от наркотици мозъци.Тя няма загубена война по простата причина, че нейните войни сса се водили от справедлими каузи в името на своята страна. Единствено войната в Афганистан не бе такава и тя се отегли преди да затъне, както това стана с щатските говедари. Но в конкретния случай още в началото на 21 век Путин предупреждаваше открито и на не един международен форум, че няма да допусне НАТО да се приближи на недопустимо близко разстояние с оглед нарастващата далекобойност на съвремените оръжия.

  2. Клевърите така и проумяха различната Русия с новия Пр Путин, никому не ще се позволи да се ебава с тях

  3. Що само в уСраЙна?
    Избийте френската паплач по цялата планета, така и така са родени за слуги на хазарската мафия.

    • Във Франция живее най-голямата еврейска колония в цяла Европа – 600’000 юдейски паразити. Хазарската глобална мафия тотално е подчинала „велика“ Франция. Правителството и всички френски институции са инфилтрирани до дупка от еврейските демони. Освен това последните няколко техни президенти са евреи без изключение, влючително Макарона Бабоеб, … пардон Дедоеб (трани Бриджит е родена мъж – Жан-Мишел). Банковата им система е собственост на хазарите Ротшилд.

  4. Българите обожават робството и искрено и оично ненавиждат свободата каза:

    – Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази
    – Ако ти заличават и подменят историята
    – Ако ти сменят националната валута
    – Ако ти променят националния празник
    – Ако ти подменят религията и езика
    – Ако робството е твоят национален идеал
    – Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“
    – Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“
    – Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри
    – Ако те опростачват и те правят да оглупяваш
    – Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях
    – Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб
    ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

    • Не забравяй, че еврейските сатанисти контролират също толкова успешно не само България, но и останалите западни държави (ЕССР), Британия, САЩ, Канада и Австралия. Разликите са незначителни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *