Те Идват за Децата ни – политически зависимите клоуни в България въвличат страната ни във Войната

Събитията от последните дни показват, че президентът на САЩ Джо Байдън стремглаво иска да въвлече във война страните от Източния блок. Доказа го на срещата си преди няколко дни с лидерите на България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша. Повечето от тези страни са сред държавите, които най-силно подкрепят предоставянето на военна помощ за Украйна, а някои от тях призовават за изпращане на допълнителна такава, като например системи за противовъздушна отбрана. Предоставянето на военна техника е тихо въвличане във война, което означава предоставяне не само на военни боеприпаси и оръжие, но и на човешки ресурси.

Българите са миролюбив народ, съчувстват на украинския, но и на всички, които са попаднали под несправедливите удари на една или друга война. Българите нямат нужда и място в тази война, в Украйна. Според анкета на Алфа-рисърч, проведена преди няколко дни, само 30.6% от българите са на мнение, че Европа трябва да продължи да оказва военна помощ на Украйна, за да не се разпространи войната и в други държави.

Видно от анкетата – война на НАТО срещу Русия не е войната на България. Но някой много иска да ни въвлече в нея. Лидерите на българските политици партии, наричащи себе си „демократични“, единодушно подкрепят американската идея за поддържане на бойните действия в Украйна, без да се съобразяват с мнението на българските граждани.

Бойко Борисов, след публичния арест, вече е друг човек. Какво се е случило там, няма как да узнаем, но трансформацията му е поразителна. Толкова е приклекнал пред своите англо-езични господари, че вече става за посмешище. Борисов от човек, който до скоро се хвалеше с приятелството си с руския президент Владимир Путин, изведнъж прозря, че той е диктатор и призова за ясна и категорична позиция на страната ни: „Сега пред България няма друг избор освен да застане от правилната страна на историята. Събитията, които се случват на едва 400 км от границите ни, са добър повод да се замислим какво представляват категории като сигурност и стабилност, които в дни на просперитет приемаме за даденост, но една бърза „промяна“ е в състояние да разруши за дни“. Лидерът на ГЕРБ изведнъж се оказа и привърженик на идеята за събарянето на паметника на съветската армия в София и каза, че общинските съветници на ГЕРБ в София ще се присъединят към инициативата на „Демократична България“ за демонтаж на паметника.

От своя страна, лидерите на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ са твърди в подкрепата си за Украйна. Публична тайна е колко поръчки изпълниха Кирил Петков и Асен Василев от ПП през 6-месечния си мандат начело на държавата. Те не само изгониха руските дипломати, заедно с готвача им, но нанесоха непоправими щети на държавата, които трудно ще бъдат възстановени. Двамцата за малко не обявиха война на Русия, а към днешна дата обявяват себе си за „спасители“ на Украйна.

Не му трябват на българския народ такива „спасители“, които изпращайки оръжие в Украйна сеят и жънат смърт. Срещу всеки предоставен патрон стои един човешки живот. Без значение от националността – това е човешки живот. Но за Петков и Василев това няма никакво значение.

Публична тайна е, че „Демократична България“ нито е „демократична“, нито е „България“, защото е на хранилка на „Америка за България“ и други донори, свързани с Демократичната партия в САЩ. Именно от ДБ дойде идеята за неутрализиране на Движението за права и свободи, както и борбата за смяна на Главния прокурор на България. ПР кампанията и на двете беше успешна, Иван Гешев в крайна сметка си е чадър на крадливата шайка ГЕРБ… докато в един момент обаче не стана ясно какви цели преследват с това отстраняване и с нездраво истеричното си желание за реформи в съдебната система Христо Иванов и компания. Например, много от прокурорите и съдиите в т.нар. „демократични страни“ бяха инсталирани/поставени/избрани/, за да изпълняват налагането на „новите демократичи ценности“. Свидетели сме на безпрецедентни решения, които са в разрез с правата и разбиранията на обикновения човек като джендър и кенсъл законодателства, унищожаващи обществото и държавността.

Не случайно, а и съвсем очаквано, „Продължаваме Промяната – Демократична България“ се събраха „в брак по сметка“ за предстоящите избори и декларират, че заедно ще отстояват позицията на България като лоялен член на НАТО и ЕС и ще положат всички усилия да гарантират спазването на решението на Народното събрание за оказване на военното-техническа помощ на Украйна.

Лидерите на ПП и ДБ заявяват следното: „Ще изведем като основен приоритет в своята управленска програма политиката за премахване на всички форми на зависимост, вкл. енергийна, на уязвимост, проникване и влияние от страна на Кремълския режим в България“, но замълчават за настъпилия контраст в родната ни действителност, благодарение и след въведение на техните „евроатлантически ценности“.

Георги Марков, виден консерватор, разкаял се бивш седесар и бивш конституционен съдия, дава кратко описание на случващото се не само в България, но и в целия западен свят – „Клишето евроатлантически ценности е свързано за мнозина с войни, третия пол, гей бракове, джендъризъм в училищата, поощряване на нелегалната миграция, рязането на християнски глави и убийство на малолетни от ислямисти на Запад. Няма как да убедим хората, че този Запад не е онзи – на Хелмут Кол, Митеран, Ширак, Геншер, Гонзалес, Аснари, Берлускони“. Според него, намесата на Сорос и сегашната американска администрация в България е БЕЗГРАНИЧНА.

България повече от всякога и видимо става зависима от Америка, не само политически. Енергетиката, военната ни индустрия, както и природите ни ресурси бяха предоставени на англо-саксонците през последните години на тепсия с решение на Народното събрание.

Сега тези четири партии, заедно и по отделно, искат да предложат живота на младите български момчета за пушечно месо на англо-саксонските си повелители. И всичко това, както винаги, зад маската на „съпричастност“ и „лоялност“.

„Коалицията на войната“ вече е факт. Предстои да бъде одобрена и на книга от българския избирател на 2 април. Подсказват го всички предизборни анкети.

„Възраждане“, единствената за сега политическа партия, която има парламентарно представителство, по някакъв начин се опитва да защитава националните интереси на избирателите си, но няма шанс да състави правителство. За БСП няма какво да се пише – за нея отговорна е Корнелия Нинова, която заради своите властови амбиции направи партията за смях и я превърна в треторазрядна коалиция. Не трябва да се забравя, че под нейното вещо ръководство БСП стана част от „Коалицията на войната“ по време на кабинета „Петков“, давайки съгласието си за много от инициативите на ПП. Има такъв народ на Слави Трифонов изигра своята роля – веднъж победи ГЕРБ, което беше необходимо към момента на политическите задокеански инженери, и втори път – когато Трифонов някак успял да се откопчи от хватката на американските си покровители (вероятно го е изиграл, че е неблагонадежден-б.р.), напусна коалицията на кабинета „Петков“. Който познава Слави Трифонов знае, че той не би подкрепил участието на млади момчета в каквито и да е авантюри на НАТО.

Национално мислещи лидери, които биха могли да защитят националните интереси на България трудно ще бъдат допуснати до българския Парламент, защото той вече е овладян от англо-саксонски протежета, които не са избрани, а назначавани с фалшиви избори.

Организирането на всякакви митинги, паради и пропаганда от страна на ГЕРБ, ПП И ДБ за промяна на мисленето на българите, тече с пълна сила, не от днес или от вчера. И нещо все не успяват. Вече 33 години. Свидетели сме на „демокрация“ и „демократични ценности“, които биват насилствено налагани не само в България, но и по света. Забраняват се радиа, телевизии, профилите на потребителите на социални медии биват премахвани, само защото дръзват да изразят различно мнение, различно от силово налаганата мейнстрийм лъжа. Слугинажът от платени и контролирани журналисти, от т.нар. „проверяващи фактите“ главоломно расте. Карат ни да вярваме, че истината е нещо срамно, а единствена е „тяхната права вяра“..

Преди 33 години, с прилагането на Плана „Ран-Ът“ беше ликвидирането селското ни стопанство, после дойде ред на безплатното здравеопазване и индустрията ни. Много от добрите български специалисти бяха прокудени от страната заради мизерните условия на работа и заплащане.

Носи се легенда, че първата представителка на Международния валутен фонд в България Ан Макгърк на среща с един от българските „демократични“ министър-председатели в България Иван Костов, за да се съкратят социалните разходи на държавата му е казала в прав текст – „Редуцирайте пенсионерите си“. Дали е истина или не, говорят фактите – увеличаване на пенсионната възраст, нищожно увеличение на пенсиите, както и занижаване качеството на здравеопазването за възрастни хора.

Пак в началото на 90-те години неправитествени фондации, близки до Джорж Сорос, се заеха с пренаписването на учебниците по българска литература, история и география за началните и прогимназиални училища. Създадоха се про-американски колежи и университети, в които работеха и все още работят агенти на различни западни служби.

Малцина знаят, че Инкриминираната литература от Националната ни библиотека беше предоставена на фондация „Отворено общество“ само с едно телефонно обаждане. Без официален документ, а достъпът до нея беше прикрит зад „благородната мисия“ на фондацията да създаде архив на българските книги в националните, окръжни, регионални и други библиотеки. Достъп до този архив имаха само… служителите на Сорос. Парафирано в договор – срещу „безвъзмездното“ предоставяне на компютри и друга техника. Факт – предоставянето не беше нито „безвъзмездно“- плащаше се с пари от Държавния бюджет на България. Видно от решения на кабинета „Луканов“. Главната цел не беше само промяна на съзнанието, а възпитаване на бъдещото поколение в анти-българизъм и „евроатлантически ценности“. „Ценностите“, за които говори Георги Марков.

За малко да прекършат гръбнака и на Българската православна църква, като се създаде алтернативен Синод. (По подобен сценарий в момента унищожават Украинската православна църква- б.р.) Пречупиха инакомислещата интелигенция като й предложиха примамливи суми, видно от отчетите на фондациите, близки до американското посолство. А който от тях отказа да се продаде, просто беше изхвърлен от културния и публичния живот в държавата.

Малцина разбират, че началото на конфликта на база културно-историческите ни различия с Македония беше планиран и подклаждан именно от тези неправителствени организации, видни професори, видни български културни дейци, международни финансови организации… все платени от англо-саксонците, но с парите на българския данъкоплатец.

Платената пропаганда в България, при всички опити, колкото и да опитва през годините, все още не може да прекърши българското самосъзнание и национални ценности. Видно от множеството поръчкови анкети за нагласитее на българския избирател.

Пропагандата, в най-неприемливата й форма, към днешна дата няма как да скрие случващото се по света. Особено след като републиканците в САЩ успяха да спечелят крехко мнозинство в Долната камъра на американския сенат. И не на последно място, след като Илон Мъск, един от най-богатите мъже в света, изненадващо за всички купи социалната мрежа Туитър.

Мъск чрез „Файловете „Туитър“ разкри пряката връзка и корелация на ФБР, ЦРУ и други служби с медиите, както и начина, по който е бил наложен контрол върху различно мислещите потребители под техния натиск, включително премахване на профила на действащия тогава президент на САЩ Доналд Тръпм. Преди време Марк Зукърбърк призна за подобна корелация и във Фейсбук. Републиканците създадоха специална комисия в законодателната камара и започнаха разследване по случая. Фактите са повече от нелицеприятни.

Корелацията на службите с медиите в България е официална. Даже не се крият. В България Нова телевизия, сайта Медия пул, вестникът и сайтът „Дневник“ и безброй други медии са собственост на хора, свързани с „Демократическата партия“ на САЩ, както и на бивши служители на американските служби. Все по-рядко по българските медии може да чуете различно или критично мнение. Ако има такова, то остава като глас в пустиня, което принуждава хората да търсят алтернативни източници на информация в различни социални медии.

Собственикът на „Туитър“ Мъск е против войната в Украйна, имаше спор с Пентагона как те използват сателитите на Старлинк, негова собственост. Мъск е против идеята за създаване на Глобално правителство, каквато е цлта на „глобалния елит“, който трупа огромни печалби от случващото се в Украйна.

„Събитията от 2014 г. в Украйна бяха преврат“, написа в собствената си социална мрежа Мъск под статия на проф. Джон Миършаймър“.

И още: „Никой не натиска за тази война повече от Нюланд“ (Виктория Нюланд), написа преди дни Мъск в Туитър, отговаряйки на публикация, споделена от психолога Джордан Питърсън, свързана с украинския конфликт. В нея той коментира споделена констатация, че неотдавнашните призиви на Нюланд да се нанесат удари по военни цели в Крим означават, че САЩ са преминали червената линия и са „обявили война“ на Москва.

Нека припомня, това е същата Нюланд, която през 2014 г., заедно с НПО-тата на Сорос, Байдън и синът му Хънтър и екип на Си Ен Ен, организираха и спонсорираха Майдана в Украйна. Те използваха бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили, който доведе грузински снайперисти, които стреляха едновременно по протестиращи и по полицията, убивайки над 100 души на площада, за да екзалтират тълпата и да се случи преврата.

Нека припомним какво каза Виктория Нюланд тогава: „Клич (Виталий Кличко) не трябва да е премиер, а Яц (Арсений Яценюк)“. Веднага след приключването на Майдана последва прословутата закуска между Сорос и Пайет – тогавашния американски посланик в Киев, на която става ясно, че им трябва проверен и доверен президент. И те си го намират в лицето на Петро Порошенко. Той пък незабавно, по заповед на Байдън, уволни главния прокурор Шокин, прокурорът, който искаше да разследва компанията „Бариста“, в която работеше Хънтър, синът на Байдън, за което получаваше по 50 000 долара заплата на месец.“. Пак тогава Виктория Нюланд каза и крилатата фраза „Майната му на ЕС!“. Към днешна дата това е факт – ЕК и ЕС са тотално обезличени и са превърнати в подлоги на своите покровители от САЩ.

Пропагандата, обаче, няма как да скрие безспорния факт, че на територията на Украйна имаше множество биолаборатории за създаване и тестване на биологично оръжие, свързани както с администрацията на Обама, така и със семейство Байдън. За съществуването им призна и самата Нюланд – под клетва пред Конгреса.

Пропагандата няма как да скрие факта, че тези дни 11 конгресмени от Републиканската партия, водени от Мат Гетц, внесоха законопроект за спиране на финансовата и всякаква друга помощ за Украйна. Сред тях е и Марджъри Тейлър Грийн, която от своя страна представи законопроект за одит на ВСИЧКИ пари, изпратени под различна форма в Украйна. „Украйна е новият Ирак.“, казва тя „Страната ни се управлява от глупави войнолюбци, които са толкова невежи и несвързани с това, което иска американския народ, че буквално ни водят към Третата световна война.“. Въпрос на време е двете резолюции да бъдат приети от американските законодатели.

В отговор на тяхното искане Байдън побърза и неочаквано посети Киев, за да демонстрира подкрепата си за Зеленски, като обеща да му предостави нови финансови средства и военна помощ. Призова Европа и най-вече страните от Източна Европа да направят същото. Да не бъркаме обаче дипломатическото „призив“ с реалистичното „заповед“.

„Джо Байдън лично предизвика тази война. Защо? Защото той лично се отказа от санкциите, които бяха въведени за тръбопровода „Северен поток 2“, като по този начин позволи изграждането му и след това позволи на Путин да се почувства достатъчно уверен, за да нахлуе в Украйна”, смята един от най-популярните сенатори на Републиканската партия Тед Круз.

Според мнението на много консервативни журналисти и политици в САЩ, безспорен факт е, че всеки един американски конгресмен, който е дал подкрепата си за финансиране на войната в Украйна – такъв или получава дарения за преедизборните си кампании от Raytheon, Lockheed, Boeing и др., или е зависим по един или друг начин от партийното ръководство на демократите.

Пропагандната машина на тези мръсници, която е хипермощна и разполага с огромна мрежа от сателитни водещи медии в цял свят, няма да ви каже, че темата за предстояща война в Украйна с директното участие на страни от НАТО става все по-актуална, но намира все по-малко и по-малко привърженици и подкрепа. Напротив, ще ви убеждава, че с всякакви средства трябва да се помага на украинците.

Любопитно е дали този политически елит, който с такава ярост прокламира войната в Украйна и насъсква хората едни срещу други, е готов да изпрати децата си на предната фронтовата линия?

Всички събития от последните 33 години в България не са случайни. Те са свързани с процесите в Украйна с днешна дата, със страните от бившия СССР и Източна Европа.

Повечето коректни анализатори и специалисти смятат, че Украйна (разбирайте страните от НАТО) нямат достатъчно боеви ресурси да продължат офанзивата по фронтовата линия там, освен човешките… Ако в началото беше „трябва да се бием до последния украинец“, съвсем скоро това мото може да се перифразира – „ще се бием до последния източно-европеец“.

По един или друг начин, прикривайки собствените си престъпления и заради сатанинските си алчност и егоцентризъм – Те, „Евроатлантиците“ със своите „ценности“ идват за вашите и нашите деца!

От всички нас зависи дали ще успеят!

Коституционалистът Георги Марков смята, че печелившата формула да им се противопоставим е: „България има само един шанс да се отърве от колониалното си битие – хората да вземат бюлетината и да накажат партизаните на Сорос от ПП и ДБ“.

Само дето Марков не знае, че задокеанските ни колониални господари фалшифицират и изборите. А към чудното дуо национални предатели задължително трябва да се добавят и крадливите русофоби ГЕРБ!

Каква е тогава рецептата!

Рецептата за спасение ние от Skandalno.net не спряхме да я повтаряме в продължение на последните 14 години. За съжаление обаче пациентът не взимаше на сериозно и отказваше да приеме диагнозата. Вследствие на което болестта вече е в напреднал стадий и… дано вече не е твърде късно за каквото и да е лечение. Иначе, такава болест в последен стадий се лекува само с кръвопускане.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Публикацията е много стойносттна!!!Няма какво да се добави към нея!Поклон и БЛАГОДАРЯ, че ВИ има!!!Дай боже,повече хора,да стигнат до нея!!!Дано ни се размине и не се стигне до кръвопускане!Всичко зависи от нас-коя бюлетина ще пуснем на изборите?!! НАРОДЕ СЪБОДИ СЕ!!!

  2. БЮЛЕТИНАТА НА “ ПП ВЪЗРАЖДАНЕ “ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !

  3. Ненкова не разбрахте ли че, бюлетината не върши никаква
    работа.Всичко е фалшификат,Само тоягата ще свърши тази работа.

    • Не гласувай народе и чакайте случайника да намери случайно идна тояга за да спаси родината ни от случайните ни робовладелци.
      Кафа от случайни хора нямащи си грам понятие от ръководството на една неоколония да ни дават акъл как да се освободим.

  4. Хвала на редакцията,хвала! Не се срамувам да заявя открито, че лично при мен има промяна в чувствата ми към сайта. От нормалното харесване все повече се приближавам до напълно закономерна и открита любов. Да аз Ви обичам! Дори и един човек в България да споделя Вашите виждания и разбирания, това е много, твърде много! Вие сте нужни и на страната и на живущите в нея. Да пребъде делото Ви родолюбиво.

  5. Сорос казва през 1993 г. :
    “ С живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ще нападнем Русия… “

    ВНИМАНИЕ!!!! :
    “ ДД подготвя Европа и някои европейски народи, включително България, за следващите дози пушечно месо. ЕС, който се управлява от подобни мъпети на либерал-глобализма, подписа поредния документ за УСИЛВАНЕ ПОМОЩТА ЗА КИЕВ ВЪВ ВОЕННИ ИЗРАЖЕНИЯ. Не само пари, но и оръжие, за човешки сили все още не са казали открито, но се готвят да го обявят. Полша и България са сигурни в превръщането им в източници за месо за месомелачката.
    Да, вярно е, планът на ДД за тази година е включването на други държави в тази напълно безсмислена война, от която обаче световния „таен“ елит има въпиюща нужда, за да прикрива срива на света. Само хората могат да се противопоставят на това безумие, правителствата участват, и нашето участва. Повтарям, планът, след като се унищожи украинската армия, е да се включат други армии на народи от Европа. „

    • Аз виждам един напълно реален изход от положението – ако обявят мобилизация това трябва да стане сигнал за хората да хване всеки каквото има под ръка и срещу тези, които го тикат към месомелачката. Ако вместо в тази посока поемат към Украйна, значи си заслужават съдбата.Наричайте го както искате, дори гражданска война, но ако всички не скочим най-накрая, то си заслужаваме края.

      • Това е единственият начин, ако решат да ни поведат на война, за да ни заличат тотално и населят България с уроди. Дали ще е гражданска война или народен съд 2.0 все тая, но не избием ли веднъж за винаги продажните копелета с „ценности“, след години децата им ще тормозят нашите деца и внуци.

  6. Бойко Борисов бил приклекнал пред англо-езичните си васали. Този, който е писал статията знае ли значението на думата „васал“.
    И защо когато пишете за поразиите, които нанесоха на страната Кирчо и Кокорчо, забравяте да споменете на кого дължим всичко това, кой ги инсталира в българската политика. Поради що се срамите да назовавате всеки път главния виновник Румен Радев акушерът им, кръстникът им.

    • Надали има неразбрали, че пипи зеленото чорапче е пачавра на британоварварите. Но действително, все още има плашипутарници, които целенасочено крият сексуалните му подвизи с белопишковците.

  7. Евгени Пригожин, като добър стопанин, формулира и каза това, което всички премълчават в съвременната война, кой е най-ценният и трудно възстановим ресурс в една война, истинският войн. Според неговото виждане, което споделям, за създаване на един такъв боец са необходими двама души, в полова зрялост, 20 години грижи на семейство, училище и държава, за възпитаване, ограмотяване и осъзнаване на тази бойна единица и това е само началото. За да разбере кое, къде, какво и как, са нужни още поне 5, 10 години житейски и боен опит и така до завършеният войн. За този ресурс, макар да е война, никой не говори. Танкове, самолети, ракети, умни, тъпи, роботизирани, това е постижимо, това с напрягане се постига, но човекът, който носи войната на гръб е изчезващ вид. По принцип не би било проблем, ако основното зло на тази планета, наречено алчност беше победено, но не е. Тази битка не се е състояла, не се готви и никой не е издигнал идеология, която да я преследва смъртно. Религията я признава, но я приравнява към други, което е прикриващо омаловажаване. Светът никога няма да се успокои, докато алчността го ръководи, независимо от формата си. Алчност е необходимостта на всеки един индивид, да е над другите и да управлява техния живот. Ако първата част не изглежда голям проблем, макар да е, то срещу втората, всеки би зароптал. С една дума искам да ви кажа, че не трябва да се борим срещу частните случаи, пък били те и световна война, а срещу общото, което унищожава най-ценният ни ресурс, човекът, децата ни, внуците и всички, чрез които се връщаме тук , за да се обучаваме и издигаме, отново и отново.

    • Браво, Иване!!! Написал си велик коментар. Поклон!!!
      Дано колкото се може по-скоро настъпи мирът.

      • Решаването на всеки проблем, минава през неговото осъзнаване като такъв и след това, натрупване на критична маса. Аз трябва да стане ние.

      • За съжаление осъзнаването при дебилите идва, чак когато усетят дебелия в калната си шпионка.
        Докато не избият децата и мъжете им ще има да си мечтаем за осъзнаване и трупане на маса.
        Може да се напише дебела трилогия само от факти за злините, които ни причиниха британоварварите, но темповете на осъзнаване е такова, че може и последният българин да си отиде неосъзнат. Знам, че звуча доста песимистично, но това са реалностите по нашите географски ширини.

  8. путин преосмисли стратегията и не бърза,..изобщо..защото времето работи за него..води се битка на изтощение,в която той има всичко необходимо да победи запада..и не хвърля основни сили в донбас,тъй като очаква нови фронтове..узбекистан,армения,приднестровие,беларус,балтика..с реална възможност да бъде атауван на повече от едно място-ще му трябват войски..не изключвам битката на изтощение да продължи до пълния крах на ес,който според мен ще настъпи към края на 24 и началото на 25..запада се срива полека лека..глада,инфлацията,безработицата,недостигът на суровини и енергия растат-с тях и недоволството срещу зеления и сие..идва обаче една страшна суша в ес..в южна бг от 3-4 месеца няма капка дъжд..на 3м.дълбочина в земята няма грам влага..язовири празни..земеделци в паника,я капне нейде,я не..какво ще сеят и дали ще никне..вода няма,торовете скъпи….всичко това ще ускори разпада на ес..и преди съм казвал,че в природата действуват невидими закони на отражението..както и видими..бумеранга с рикоширала топка в стената..гледайте на донбас като стена,в която се блъсна западната нападателна топка..и рикушира..сега ще се връща топката на изток..и въпроса е тази топка къде ще спре..дали ще прескочи и в нашата градина..

  9. Кга ще пукне този мръсен сорос, за да се отърве светът от него! Хора, ако тези мръсни военолюбци спечелят изборите (т.е. фалшифицират), веднага на улицата и да ги изметем завинаги заедно с американските им благодетели. Очаквам и г-н Радев да бъде възпиращ фактор, имам му доверие! Очаквам и скъпата ни Русия, с божията помощ да ги насмете жестоко! Мисля, че българските мъже не са глупави да се отправят към сатанистката украина! Времето е вече друго! С техните камъни по техните чугунени тикви!

    • светът ще си отдъхне,а глобалният модел,насила натрапван на човечеството,ведно с неговото редуциране,от сороското чудовище,ще настъпят когато това сатанинско чудовище си отиде.Не съм пророк и не мога да кажа кога защото той води специален живот немислим за простсмъртните,вклл.подмяна на кръв,тъкани и специални терапии и пр..но е факт,че идеологемите му стоят в основата на вътр.и външна политика на демокр.партия..но Бог гледа..в израел не щат да го чуят,има и забрана за влизане в страната..защото знаят как е оцелял с парите си в будапеща при хитлеристката окупация..това,че е давал пари е най-малкото нещо..дали в израел не знаят и др..още по ужасно..апропо някой съмнявал ли се е,че е давал пари на хитлеристите..ха,че и той и сега им дава..на бандерите…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *