Тежки Обиди и Псувни се стовариха върху Черната Златка: Вижте защо:

Златка джипЗлатка Димитрова отнася куп обиди и „благословии“, когато седне зад волана.

Оказва се, че  моделката е  изключително лош и самонадеян шофьор и трудно се справя с управлението на  новия си лъскав джип.

Той винаги й коствал много затруднения и тя компенсирала неумението си да шофира с нахалство и отнемане на предимство, като гледала да мине напред, без да се интересува от другите участници в движението.

По време на празниците тя едва не ударила човек, който имал неблагоразумието да пресича на пешеходна пътека, без да знае, че Златка също е на пътя. Това не й се случва за пръв път, тя редовно не гледа къде кара и е уверена, че щом се е качила на джипа, предимството е единствено нейно. А другите – да се пазят!

Цяло чудо е, че Златка все още не е направила сериозна катастрофа, а се е разминавала само с огънати брони и свалена боя, коментират нейни познати.

Други пък са категорични, че Миро трябва да й забрани да кара и да й даде достатъчно пари за таксита. Единствено така няма да бъде опасна за движението. Управлението на автомобила не е най-силната й страна, категорични са приятелите й.

Особено сега, когато е бременна и очаква дълго мечтаната си рожба, Златка застрашава не само другите на пътя, но и себе си! Вземете й книжката поне докато роди, призовават потърпевши и свидетели на лудото й каране.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *