Башар Рахал си открадна любовница от „Откраднат живот“

БашарНова афера на Башар Рахал едва не го разведе.

Актьорът въртял гореща любов  с красивата  си колежка Ралица Паскалева, която в момента е в ролята на  доктор Стилянова в сериала „Откраднат живот“.

„Докторката“ е доста атрактивна и апетитна, както във филма, така и в реалния живот. В сериала тя също има романтична история с женен мъж, но в интерес на истината там тя не е активната страна, а просто се оставя да я свалят.

Двамата с Башар се залюбили по време на снимките на филма „Корпус за бързо реагиране“, в който участват. Между тях бързо припламнала искра и тайно от колегите си завързали гореща връзка.

Актьорът на няколко пъти бил засичан в дома на любовницата си от техни колеги, обаче мълчал и до последно не признал какво прави там. На любопитните отговарял, че ходел да играе на карти с нея и да обсъждат общите си сцени.

Двамата често се разхождали в парка и се целували, но Башар и на това намерил правдиво обяснение. Какво лошо има да се разхождаш? Какво лошо има в приятелските целувки, пенел се той и продължавал да твърди, че се виждат само от добри, нодистанцирани чувства един към друг.

Накрая Ралица сама го изритала, тъй като извън всичко актьорът бил ревнив и непрекъснато й вдигал скандали за щяло и не щяло. Освен това бил женен и връзката им нямала перспектива.

Башар и обещавал, че ще се разведе със съпругата си, но не го сторил. Затова и получил шут от любимата.

Съпругата на Башар живее в САЩ и се е примирила с многобройните му изневери. На няколко пъти тя се опита да му свие сармите и сама да поиска развод, но той я залъгва с обещания, че ще изиграе само още една роля и ще се прибере в Америка.

И така от години…

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/xsDq77whzEk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *