Татяна Дончева разкри пъклена тайна договорка между ГЕРБ и ДПС! Призовава за революция!

Татяна Дончева и нейното ”Движение 21” поискаха смяна на властта и дори призоваха към Революция!

Партията започва разговори с граждани, организации и политически партии за коалиране и концентриране на усилия и действия, които да доведат до отстраняване на сегашните управници на България – ПП ГЕРБ.

Хората на Дончева излязоха с  позиция, в която пише: „Искаме да се установи  устойчив  и демократичен модел на управление, където публичните институции гарантират върховенство на закона, а не крадат и не са корумпирани, да има  справедливост, да се постигне равенство в правата и свободите на гражданите, да има реална  защита на труда, частната собственост наистина да е неприкосновена,  да има стопанска инициатива и свободна, а хората да получават качествено образование и здравеопазване.“

В момента в България текат неприемливи процеси, които я правят все по-отдалечена  от европейските демократични принципи и я приближават към едноличното управление и тоталитаризма.

Според  Татяна Дончева в момента в България управляващите и опозицията в парламента  действат като политически картел и са си взаимно удобни. У нас политически дебат по същество не се води, а за пред хората се разразяват дребни битки и махленски свади, но нищо градивно не се случва. Само свади и театрални постановки уж в „името на народа“.

„Публичната власт вече е овладяна до такава степен от мафията ГЕРБ, че пречи на държавата да функционира нормално, като демократична и правова“, пише още в декларацията.

От „Движение 21“ разкриват и връзката опозиция – управляващи, която е немислима в една нормална държава:

Депутати от ДПС, които уж са в дълбока опозиция, са внесли с благословията и подкрепата на ГЕРБ  закон за доприбиране на имущество от КТБ. И той ще бъде приет. Вместо да се търси истината, тя се замазва от ГЕРБ и ДПС, които действат заедно! Иначе за пред хората тези две псивдо-партии са врагове, в пленарната зала – също. Дори ДПС готви вот на недоверие, защото знае, че няма да мине. И така ще замаже съмненията на електората си, че там горе се случва нещо нередно, че има симбиоза между турските лидери и бойковите мафиоти.

Делян Пеевски, който би трябвало да се бори с мафията, наречена власт, изобщо не се мярка в парламента и прави далавери със същата тази мафия, доказвайки, че е част от нея. Същото вършат и сайтовете му.

ДПС и БСП са опозиция и би трябвало да са единни с хората на Доган, но най-плюти в сайтовете на депесаря Пеевски са именно Корнелия Нинова, президента Румен Радев и още няколко по-устати депутати от БСП. Докато за представителите на властта ГЕРБ и Обединените патриоти се пишат само похвали.

ДПС и ГЕРБ са едно цяло, като първите само са се маскирали като опозиция. Но по всяко време са готови да дадат едно рамо на Вожда и да сринат цялата лява съпротива в парламента.

Според Дончева управляващи и опозиция имат тоталитарни намерения – да вземат цялата власт и да управляват безкрайно под предлог, че народът така иска. В държавата цари монопол, а властващите си затварят очите, защото участват лично, или с подставени лица в този монопол.

Пред България има два пътя: Или изцяло да се превърне в тоталитарна държава, яхната от една несменяема шайка, която декларира, че намеренията й са демократични… или будни българи да се преборят със статуквото и да превърнат страната в истинска демокрация.

Засега „Движение 21“ е тръгнало по пътя на преговорите с цел обединение на всички политически сили извън парламента, с помощта на които да вземат влъстта и да установят справедливо и демократично управление.

Само че това е дълъг и труден процес, който ще отнеме поне няколко години.

Сриващата се България не разполага с толкова време.

Затова единственото решение е революция!

Сега и веднага!

Само дето няма кой да ни я внесе и да плати на протестърите.

Уви! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ВСЕНАРОДНА РЕВОЛЮЦИЯ Е НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ ПАРЛАМЕНТАРНОТО УПРАВЛЕНИЕ ТО Е ВРЕДНО ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СПАСЕНИЕТО НИ Е САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

  2. В тази статия се говори за свобода, демокрация, за това частната собственост да е неприкосновена. Та нали тази свобода и демокрация и неприкосновената частна собственост превърнаха капитализма в робовладелческа система и унищожиха България. Колкото свободата е повече в една страна, толкова по-малка е справедливостта. В робовладелческия строй робовладелеца има свободата да притежава роби. Най-много свобода имаме в джунглата. Там силния има свободата да изяжда слабия. Така че, не свободата е най-важното, а редът дисциплината и справедливостта. Колкото повече свобода, по-малко справедливост. Силният има свободата да прави каквото пожелае със по-слабия. А, що се отнася до демокрацията, тя никъде не съществува. Демокрация имаме тогава, когато народа директно или индиректно, чрез избиране на свои представители управлява страната. Демокрация не съществува никъде, защото във всички страни по време на изборите се дават пари за тези избори. Ако дадените пари не оказват никакво влияние върху изборите, то богаташите няма да ги дават. Така че, никъде в света няма демокрация, а имаме диктатура на капитала. При комунизма също така нямаше свобода и демокрация, но имаше ред и дисциплина. Имаше справедливи принципи с които трябваше да се съобразяват и самите управници. За съжаление тези управници бяха победени от алчността и подариха „свободата и демокрацията“ на заблудения от западната пропаганда народ.

  3. Анонимен 1. Абсолютно си прав. Напълно съм съгласен с тебе.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *