Страхил Ангелов: И кой точно ще получи БТР-ите ни, като се има предвид как се развиват събитията в Украйна?

Американският сенат (горната камара) блокира гласуването на финансова помощ за Украйна и Израел в размер на 106 млрд. долара, от които 61 за страната на Бандера. Както завършваше едно анимационно филмче – „това беше всичко от нас, приятели“…. Чичо Сам свърши парите…

Междувременно на Източния фронт ситуацията за Незалежната започва да става критична и това неминуемо доведе и до вътрешни сътресения сред инсталирания неонацистки елит, който вече не е толкова „щедро“ фаворизиран и прославян от глобалисткия пропаганден апарат.

От няколко дни руската армия премина в настъпление, след като отчаяния „контранаступ“ на бандеровците се разби в отбранителния вал около освободените от Русия и в последствие присъединени към федерацията републики.

Поражението на Украйна е неминуемо и затова западните елити и техните задкулисни куратори не намират смисъл в по-нататъшни инвестиции в една разпадащата се държава и армия, която е лишена от потенциал за победа или поне за някакъв сериозен отпор, който да затрудни Русия и респективно да доведе до изтощение армията и икономиката на Москва.

С две думи митът за скорошната и неизбежна украинска победа рухна с гръм и трясък и сега неистово се търси изход, който да е по-малко срамен за т.нар. „колективен запад“ и основно за лидера му САЩ.

В Европа също много добре разбират и съзнават, че не са в състояние да продължат да помагат на Украйна и редица политици, както и най-лоялните „бандеровци“ сред висшите еврочиновници, започнаха да излъчват объркани и на моменти шизофренни послания.

Вчера от някъде се появи министъра на отбраната на Германия и обяви, че Украйна не е съюзник на страната му. Клоуни! Само да си припомним брътвежите на външния министър на ФРГ точно допреди два-три месеца – сега трансформацията е пълна, както и излагацията, която винаги съпътсва подобни метаморфози.

С довчерашният „герой“ Зеленски е свършено и съвсем скоро той няма да бъде президент на квазидържавата Украйна, която беше форматирана и моделирана от САЩ и европейските им колонии само и единствено за нуждите и целите на тази война.

С две думи – всичко свърши!

Само на българските политици това очевидно не им е ясно и Денков продължава по инерция да плещи, че топ приоритет на правителството му бил да продължава да помага на Украйна. Вече втора седмица се води люта битка в българския парламент за изпращането на 100-те ни БТР-а в страната на Степан Бандера, с които според Тагарев най-вероятно ситуацията на Източния фронт ще се обърне и великата украинска армия най-после ще тръгне към Москва.

Освен, че и без това пропадналата ни „Гражданска защита“ ще бъде лишена от тази техника, което си е национално предателство, възниква и един много интересен въпрос от техническо естество, на който „помагачите“ трябва да отговорят. А именно – кой точно ще получи „дарението“, като се има предвид турболентната военно-политическа ситуация в Украйна?

Редно е Тагарев да отиде лично и да вземе един снимачен екип от някоя от обслужващите правителството „независими“ медии, за да можем да видим, кой точно и как ще приеме техниката, която принадлежи на всички ни – тези БТР-и не са купувани от семейство Тагареви все пак, те са собственост на българския народ. Но група самозванци ги даряват от наше име или по-точно ги предават за скрап, но това е друга тема.

Същите можеха да се отремонтират и да бъдат оставени на разположение на „Гражданска защита“, а не дарявани на някаква корумпирана и разпадаща са псевдодържава.

България се управлява от лакеи, които на всичкото отгоре никога не са в час и винаги се влачат по най-комичен и жалък начин след събитията. Тези ще продължат да помагат на Украйна дори след като същата спре да съществува. Или по-точно казано – ще продължат да крадат в името на някакъв имагинерен евроатлантизъм, в който се кълнат всяка сутрин!

Страхил Ангелов, политик и журналист. Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аз замразения в Т.н. Свободно слово каза:

    Не е важно кой ще получи БТР ите, .важно е да ги извадят от България за да налеем милиарди на САЩ.Толкова е просто, че и на кокошките е ясно, само на нашето племе НЕ е. Нека някой да ми обяснява колко сме умни с такива лидери като Бойчето и Пеевски. Пфу

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *