Страхил Ангелов за „алчните фанатици“ на Запада и битката им срещу Русия

Русия не може като някои страни да се откаже от суверенитета си в замяна на салам и да стане нечий сателит. Трябва да помним и никога да не забравяме, и да учим децата си: Русия или ще бъде суверенна, самодостатъчна държава, или изобщо няма да съществува.“ Владимир Путин.

Ако западните политици и техните задкулисни господари в лицето на финансовата олигархия проумеят и приемат това, всички ще заживеем в един много по-спокоен и мирен свят! Просто е…. но те никога няма да се примирят с ничий суверенитет.

Винаги потенциалният грабеж при разпада на една голяма и богата държава като Русия ще ги съблазнява и те няма да спрат неистово да се опитват да я унищожат, насъсквайки срещу нея всеки, който би могъл да се поддаде.

Тази отколешна амбиция на шепа алчни фанатици винаги е носила и ще продължи да носи само и единствено войни и разруха!

Русофобията не е и никога няма да бъде идеология на единството на българския народ и тези които в момента се опитват яростно да натрапват това верую са обречени на нищета, забвение, а може би и още нещо! Просто приемете, че тази държава и народите й съществуват и са си там където са – това ще направи живота ви по-лесен и може би в някаква степен по-смислен, защото сега е изпълнен само от жлъч и омраза, а те пречат на нормалното развитие на всяко едно общество!“

Страхил Ангелов, политик и журналист, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *