Срам! Марковите дрехи на Джино се оказаха фалшиви!

Джино ще ревеДжино потъна от срам, след като бе разконспириран, че дрехите му не са маркови, а имитация.

Никой нямаше да разбере този гаф, ако контето само не го беше предизвикало. Верен на навика си да се преоблича по няколко пъти на ден, той омърля безбройните си якенца и елечета, както и дънките и даде цял куп на хора от продукцията да ги занесат на химическо чистене.

За негова изненада, етикетите от чисто новите му дрешки изпопадали до един след манипулацията, както става при ментетата.  Американският милионер  потънал от срам и цял ден бил в депресия заради излагацията пред  съквартирантите, които досега му вярвали, че облеклото му струва маса пари. Без Кичка, разбира се, която само с един поглед установи, че прилича на беден мисионер, който подкупва туземците с фалшиви мъниста и евтини часовничета. Поради което си навлече гнева му.

Джино,  чието българско  име е Георги Ташев, се потил и червил яко заради гафа с облеклото и дори се опитал да се оправдае, че в магазина са му пробутали некачествена стока.

Той до такава степен бил наранен душевно, че ще му падне имиджа пред публиката, че буквално на колене молил продуцентите този срамен епизод да не се излъчва по телевизията. Те му влезли в положението и обещали, че няма да го правят. Но пък всички вътре се запитали кое по Джино е истинско и дали целият той не е едно голямо менте – милионер.

  Той пък горко плакал пред всички и излязъл с нова версия, че е взел реплики на истинското си облекло със себе си, за да не го обвинят на границата, че пренася големи количества маркова стока.

Смешната и нелепа случка с милионера бе разказана от съквартирант, който излезе наскоро от Къщата и дава интервюта с пикантни подробности за всички съквартиранти.

 
https://youtu.be/iBuRw3VLbXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *