Спира Легендарния в. „ШОУ“! Или КАК СЕ УБИВА ВЕСТНИК с 300 ХИЛ. ТИРАЖ! Виж Тук:

За отрицателно време Ивайло Крачунов срина първия български таблоид – легендарният в. „Шоу“ от 280 хилядния някога тираж до позорните 6 500 бройки, научи Skandalno.net от свои източници.

Тъжна вест! В началото на 2019 година ще спре първият български таблоид – стожерът на свободното слово в. „ШОУ“. Разпадът започва след като създателите на митичния вестник бяха силово натиснати да го продадат, ведно с цялата си пресгрупа, включваща Информационна агенция БЛИЦ и вестниците „Над 55“ и „Доктор“, на вестникарската групировка – мастодонт на Делян Пеевски. Който за никого не е тайна, че постепенно с чисти и нечисти средства изкупи и в момента притежава над 90 % от вестниците у нас.

След като с мръсни удари Пеевски придоби най-четения вестник в България, само за няколко години новите „ръководители“ на в. „Шоу“ сринаха изданието с 280-хиляден някогашен седмичен тираж до мизерните днешни 6 500 бройки!

Изданието Делян Пеевски придоби по типичната за него медийна схема – чрез свои подставени лица. Така стартира периодът на разпада.

Тенденциозен фалит на изданието. Извършва се на няколко етапа, като най-фрапиращия е свързан с бившата „дясна ръка“ на Недялко Недялков и негов главен редактор в агенция ПИК – Ивайло Крачунов. Същият, след скандал с шефа си Недялков напуска „ПИК“ и се цани на работа в „БЛИЦ“, където по това време главен редактор е Звездомира Мастагаркова. Същата е изпълнителен директор на фирмата „Пи Нюз “ ООД, която издава в. „Шоу“. С мръсен номер Крачунов прави вътрешен преврат в медийната групировка и изхвърля Маскагаркова от офиса на вестника на ул. „Бенковски“ № 11 и назначава денонощна охрана на редакцията, като блокира дори достъпа на журналистите от медията. Пишещите влизат след легитимация с лични карти. Така, буквално за един ден Крачунов става едноличен собственик на фирмата- издател.

Не след дълго Ивайло Крачунов сменя името на фирмата – тя вече се казва „ИА БЛИЦ ЕООД“. Мести офиса си на друг адрес и от там продължава да дирижира медийните издания в панически да не го докопат хората, на които е навредил –  бивши съдружници, които твърдят, че са настоящи, и заради прочее баталии, натворени в миналото.

Към онзи момент пред Е-Vestnik, бившият работодател на Крачунов – собственикът на Агенция ПИК, Недялко Недялков напоително разказкри цялата ситуация около кражбата на вестник „Шоу“, агенция „БЛИЦ“ и цялата пресгрупата от същия Крачунов, титулуващ се едноличен собственик на пресгрупата:

„Направих си труда и изброих точно 14 материала срещу скромната ми персона в БЛИЦ в рамките на 10 дни. Това е своеобразен рекорд – почти плювня и половина на ден. Какво се случва ли? Мажоритарният собственик на БЛИЦ Делян Пеевски си изпуска нервите и нахъсва разсилния си Ивайло Крачунов да бълва лъжи и клевети срещу ми. Крачунов в това отношение е особено изобретателен, изплезил е език до земята, и всячески иска да се хареса на новия си господар.

… Пеевски е решил не просто да ми отмъкне сайта „ПИК“, но и да ме уязви в чисто човешки план. Затова и разспространителските му фирми спряха да продават моя вестник „Ретро“ и той стои под сергиите, а продавачките са инструктирани да казват на читателите ми, че вестникът е свършил. В същото време срещу много пари Пеевски вербува зад гърба ми доскорошния ми главен редактор в „Пик“ Ивайло Крачунов. Явно го е вербувал преди месеци… подмолно – и с пари, но и с обещания за кариерно издигане. Но си мисля, че може и да го е притиснал с някакъв компромат. Честно казано, не ме интересува. Знаех, че Крачунов е хомосексуалист, но не знаех, че е гей и по душа.

Доскоро вярвах, че душевните педали са по-страшни от физическите такива. Само че вече имаме една нова порода българи, която съвместява органично дух и материя. 

Сбърканяците по природа и телесна нагласа долазиха до възлови обществени позиции и се държат типично по швестерски. Не е шега – педалите в днеина България са като ято.

Крачунов избяга от ПИК по нощите, като само час преди това ми се мазнеше в кабинета ми. От кабинета ми се е метнал в колата си с няколко мутри и е нахлул в кабинета на Мастагаркова в „Блиц“. И там започнал да перчи мускули пред крехката колежка. След като успешно я изхвърлил, се самонастанява в кабинета й, а сега се представя навсякъде като „изпълнителен директор“, макар всъщност да е „изпълнителен предател“. Пеевски нека знае, че на Крачунов предателството му е в кръвта. Щом постъпи така с мен, някой ден ще постъпи така и с него… когато посоката на вятъра се обърне,“ казва Недялков.

Но преди да настъпи този момент, Крачунов вече ще е съсипал и всички издания, до които се е докоснал – това пропуска да каже Недялко Недялков във въпросното интервю.

Крачунов превърна Информационна агенция БЛИЦ в машина за изпълнение на политически поръчки, а стожерът на свободното слово в. „ШОУ“, който се четеше от стотици хиляди мислещи и търсещи истината българи, Крачунов остави без ръководство и през последните две години след като уволни и последните смислени журналисти и редактори, изданието се списваше от двама репортери и един пенсионер, които превърнаха славния вестник в посмешище с жалките 6 хил. читатели, твърди нашият източник.

И резултатът е налице! Мир на праха на вестник „ШОУ“, първият български таблоид, 

най-тиражният български вестник! Skandalno.net

Цялото Интервю с Недялко Недялков Прочетете Тук

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *