Спенс изригна: „Искам Саня гола, да й го на*укам в…монопола“

Саня мислиРапърът Спенс се включи в бунта срещу Саня Армутлиева, която е управител на „Вирджиния рекърдс“.

Скандалът избухна, когато се оказа, че жената, която е жури в Х фактор, взима огромен процент от хонорара на българските певци, взима и авторските права дори на чужди групи и диктува каква музика да се излъчва по радиостанциите. Освен това тя е обвинена и в присвояване на един милион лева от труда на нашите творци чрез фирмите си Музикаутор, и Профон.

„Искам Саня гола, да й го нач*кам в … монопола“, призовава Спенс в рими. През последната седмица хиляди музиканти се включиха във Фейсбук групата – „Подписка и протест за отстраняването на Саня Армутлиева от МУЗИКАУТОР и ПРОФОН“… Инициативата започна  Рут Колева, която открито обвини Саня в присвояване на пари и ласнисране на свои певци за сметка на други, от които не може да печели.

В същото време  се появиха още няколко страници и групи срещу продуцентката, като „Саня Армутлиева е Измамница“, „Аз съм ЗА изхвърлянето на Саня Армутлиева“, „Дано косата на Саня Армутлиева се изправи“…и други.

Саня, която открадна съпруга на Камелия Тодорова и в момента се подвизава в Х фактор в лов на таланти, се опита да се защити в ефир, но Рут буквално я сдъвка и изплю. Българските музиканти се чувстват ограбени от хиената на музикалния пазар и не искат да чуват никакви нейни аргументи, че го правела за тяхно добро. Освен това милионите на Армуртлиева изгораха в КТБ и в момента тя още по-хищно е забила нокти в изпълнителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *