Софи Маринова сгоди сина си Лоренцо

БониДве от най-оправните и най-търсените дами във фолка вече си станаха  рода.

Софи Маринова и Бони са не само колежки, но и приятелки. И все си мечтаели как ще се сродят.  Двете  много се искали да си станат още по- близки и затова решили, че е най-удачно да станат роднини, като си  спретнат една типично тяхна си сватба. Наследниците им Лоренцо и Михаела според ромските стандарти вече са стари мома и ерген и  направо  даже са престарели за годеж. Затова майките им решили да спасят от този срам децата си и да ги сгодят. Те се натъкнали на яростната съпротива и на двете отрочета, които не изпитвали никакви чувства едно към друго и наричали майките си изукали и старомодни. Ще се оженя, като се влюбя, мърморел Лоренцо, но Софка го кандърдисвала, че годежът е едно, а сватбата съвсем друго нещо.

Разбира се, Бони и Софи се шегували, че искат да ги женят, за да имат добро бъдеще, но хлапетата били доста отракани и не се интересували от никакви ромски обичаи.

И все пак и двете печелят доста пари и отделят сериозни суми за наследниците си. Нощните песни на ухото на  пияни клиенти носели солидни пачки, но двечките не искали парите им  да осигуряват живота на някой случаен партньор, а да си останат в семейството.

Софка може би няма да отиде за пореден път до олтара като булка, въпреки че мечтае,  но затова пък отсега е подредила тържеството на синчето си до най-малката подробност и е заделила пари, въпреки че Лоренцо е едва в пети клас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. двете отрочета, които не изпитвали никакви чувства едно към друго …..та те още се напикават!?!? Циганска работа за каква интеграция говорим?И богат да е циганинът си е циганин,манталитет.А пък тия двете мангалки са толкова изкукали че няма къде повече,а циганетата,мързеливи без желание да се образоват та ако ще и на Луната да ги запишат.Та това е то Циганин,любов и кражби.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *