Содом и Гомор! Психоложката Ани Владимирова се метна на Тачо

Ани ВладимироваАни Владимирова за кой ли  път пърха на крилете на поредната нова голяма любов.

Колкото и странно и невероятно да звучи, тя  завъртяла този път  главата на Стефан Манов – Тачо, доста вървежния сред дамите съпруг на Жени Калканджиева.

На всички е ясно, че на Тачо му е слаб ангелът и се лепи на всичко, което носи пола. А афинитетът на Владимирова към младите мачовци е неизчерпаем. Двамата били  забелязани да се прегръщат и целуват и да се опипват  като ученици на малка уличка в  столичния квартал „Лозенец”. Те смятали, че са невидими и неразпознаваеми, но колоритният Стефан веднага бил разконспириран.

Връзката им датирала от няколко седмици, а за зла участ за нея имала вина Жени Калканджиева. Тя искала отново да заздрави брака си с палавия Тачо и го изпратила на сеанси при Ани да му помогне да се държи по-улегнало и по-отговорно. Обаче от сеанс на сеанс между тях се породили желание и силни чувства.

Палавата Владимирова, която не признава мъж над 35 години, хвърлила око на Стефан миналата година, когато беше  психоложка в миналия сезон на „ВИП Брадър”. Там пък най-често с нея се срещаха Жени и Тачо, които имаха сериозни проблеми и големи скандали в живото предаване.

И двамата сега решили да изкарат един горещ флирт и една бърза любов. Въпреки че има две внучета, младоликата и привлекателна Ани винаги е казвала, че изобщо няма намерение да играе ролята на скучна баба, млада е и харесва само младоци.

Сега психоложката  има сериозна  връзка с 13 години по-младия  кинезитерапевт Милен, обаче не иска да се се омъжва. Животът си е мой и искам да му се радвам, е нейното мото. Явно Тачо е една от малките радости в ежедневието й и бързо ще бъде забравен.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *