Бориса си намери нов богаташ, Андрей пак се пропи от мъка

Андрей БорисаНай-после лъсна истината защо се раздели звездната двойка Бориса и Андрей.

Оказа се, че Бориса Тютюнджиева тайно е изневерила на Андрей Арнаудов. Той разбрал, защото тя направо си признала и това бил поводът двамата да сложат край на едногодишната си връзка.

Всъщност Бориса е доста сдържана и Андрей е кръшкачът в двойката. Той неведнъж зарязваше една заради друга и затова все още ходи ерген. Сега обаче бил много хлътнал по красивата манекенка и през ум не му минавало да я замени с друга. Обаче съдбата е голяма шегаджийка и сега се случило обраното.

Двамата са се разделили още през лятото съвсем културно и цивилизовано, а тия дни  моделката беше засечена  с ново гадже в столичен клуб. Според столични клюкари  Тютюнджиева си е намерила по-млад и още по-богат пич, докато все още е била с Андрей.

Нещата между тях не вървяха и няма как да вървят. Еуфорията от влюбването си отиде и се настани рутината.  Андрей искаше от нея семейство и  бебе, обаче  Бориса е още много млада има големи амбиции и сред тях не влиза раждането и дундуркането на бебета, а пътешествия из курортите и столиците на модата, собствена успешна кариера и просто да си поживее. Двамата напоследък много  се караха“, разкрива  близък до Тютюнджиева.
Докато Андрей отсъствал заради „Фермата“, приятелката му се огледала по скъпите заведения и си намерила новия.

Опосумът е буквално в траур. Той искрено бил влюбен в моделката и трудно преживявал раздялата. От мъка пак посегнал към чашката и сега непрекъснато е полупиян, твърдят хора от обкръжението му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *