Слави Трифонов и Първанов правят обща партия?

slavi1Слави Трифонов планира да създаде собствена партия и да измести Бойко Борисов. Информацията идва лично от близкия приятел на Дългия , Николай Бареков.

Според бившият тв-водещ, сценаристите на Трифонов вече са започнали разработването на плана за действие. Идеята е да се следва принципът на създаването на ГЕРБ: две-три известни имена, влючване на авери на Дългия и оттам-нататък всеки, който реши да се запише. Трифонов се надявал да събере гласовете на огорчени от правителството бивши симпатизанти на ГЕРБ.

Слави възнамерявал да се възползва от открития си

Дясната ръка на Слави
Дясната ръка на Слави

конфликт с Борисов и да влезе в ролята на потискания и преследван от новата власт свободен човек. За тази цел Трифонов щял да съботира собственото си предаване и да хвърли вината върху бившия си другар Бойко.

Учиндолецът смятал да набута в новата политическата формация почти целия екип на шоуто си. Иво Сиромахов щял да бъде вторият човек в партията, след шефа ,

Валерия- Слави я захвърли след провала й
Валерия- Слави я захвърли след провала й

разбира се. Упорито се говори, че Трифонов ще се опита да привлече и Георги Първанов в своето начинание. Президентът дава ясни индикации, че след изтичането на мандата си, няма намерение да изчезне от политическата сцена.

Миналата година, Слави и сценаристите му направиха първи опит за намеса в изборите. Те издигнаха Валерия Петрова от Варна като независим кандидат- депутат от народа. Силите им обаче не стигнаха и не можаха да преборят партийната конкуренция.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *