Слави стресна политиците – за нищо не ставате, идвам да оправя България!

Слави голямаШоуменът Слави Трифонов доста стресна задрямалите от августовската жега  политици.

Горещата новина, че той ще  влиза в политиката и даже  се кани да се стане президент, разсъни  партийците  от всички цветове, които тъкмо се „разваканцуваха“.

От управляващата  ГЕРБ с половин уста заявиха, че ако иска, нека се пробва и да излезе на избори, като честно се бори с тях. Ще го преборим, каза  Бойко Борисов, който винаги приема борбата в спортния й и физически смисъл, сякаш ще се провежда пехливанско състезание. .

Трифонов през 2011 г обяви в шоуто си, че издига Меглена Кунева за президент и й донесе доста гласове. Подкрепял е и други политици и те добре знаят силата му.  Доказва я и огромната тълпа на концертите му, както и високият рейтинг на предаването му, в което много често се подиграва на политическата класа.

Сега Слави Трифонов залага на карта картата на България, със собствения си лик, поставен на нея. Така опипва почвата и прави собствено проучване, без да ползва социологическа агенция. За резултатите мълчи, но явно го задоволяват.

Той даже започна лична борба с Плевнелиев, като го атакува референдума и предложи такъв със седем въпроса, които направиха сегашния президент смешен. Въпросите на Дългия са право в целта и искат промяна на статуквото. Особено болезнен за вечните депутати и броят на народните представители в парламента. Той настоява те да са 120.

Слави има и харизма и може да поведе масите след себе си, смятат политически наблюдатели. Друг е въпросът ще се навие ли да се хвърли в непозната област, когато призванието му е да прави шоу и добре го може, както и добре печели от него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НИКОГО НЕ СТРЕСНАЛ ЧАЛГАРЯ. ИЗПЪЛНИ ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА И СИ ГУШНА ПОРЕДНИТЕ КЪРВАВИ НАРОДНИ ПАРИ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *