Слави седна в инвалидна количка, крие я от феновете

слави голШоуменът Слави Трифонов е в лошо здравословно състояние, но не го показва.
Откакто си счупи крака в хотелската баня в Стара Загора дори най-малкото претоварване предизвиква в него адски болки!
Пред хората по време на предаване, той повечето стои на стол и не си личи колко го боли. Заради страх обаче, че може пак да се контузи, или да получи усложнения, Слави винаги ползва услугите на личен рехабилитатор и масажист и те го следват, когато пътува из страната, макар и да го прави рядко.
Той толкова се е престарал и се страхува, че си е купил и  инвалидна количка, разказват хора от бенда. Дългия засега  се придвижва с нея само у дома  и когато ходи  в чужбина, за да не го гледат другите. Така си спестявал излишни движения и се разхождал без болка. Все по-често обаче му се налагало да я ползва, за да си почине претовареният му крак.  Големият страх на Слави  е да не бъде щракнат с нея от папараци, затова никога не я ползва в офиса си.
След зверското счупване на крака в Стара Загора Дългия претърпя  няколко операции, имаше и  пирони в костта. Въпреки че използва всички методи на съвременната рехабилитация обаче той  не се възстанови напълно.  Болката продължи да го мъчи и вече му е докарала дископатия, която предизвиква още по-големи мъки при натоварване и се лекува само с операция, на каквато той се страхува да се подложи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *