СЛАВИ ИЗЛЪГА НАРОДА! Взел ли е Трифонов пари от ГЕРБ за Мазния Пиар на Борисов вчера! Виж Тук:

Вчера (21 ноември) Слави Трифонов си направи публично харакира. Шоуменът ритуално обезглави публичния си образ на народен защитник и морален екзекутор на крадливата политическа класа. Вчера истината лъсна: „Шоуто на Слави“ е проект на олигарси, а водещият Трифонов не е нищо друго,освен една кукла на конци и марионетка с копче.

За мазния пиар, който му направи вчера Слави Трифонов, Борисов не можеше и да си мечтае. Особено в тези смутни и разломни за правителството му времена. Цели 50 минути в национален ефир псевдо-премиерът не спря нагло да лъже за своите постижения, да каканиже глупост след абсурд, да се хвали и да плюе най-мръснишки фейкове по адрес на опозицията! При това почти без да бъде прекъсван от изпадналия в любовен захлас Слави. Борисов остана толкова доволен от интервюто, че накрая дори си поиска повторно участие!

Но да се върнем към началото на едно от най-позорните интервюта, вземани някога от действащ министър-председател: Още преди да започне интервюто, Трифонов побърза да се застрахова, че не бил журналист, а обикновен тв. водещ. Затова просто щял да задава въпросите на зрителите. А какви въпроси само!!! Елементарни, беззъби… такива, които на Борисов са му до болка познати. Така че той с обиграна лицемерна лекота да отговаря в продължение не на 50 минути, а на седмици. А на поредицата от лъжи, които премиера редеше като броеница, Слави не контрира нито веднъж.

Гологлавият шоумен показа тотално невежество по всички теми. Избрани от зрителите, но манипулативно оформени от сценаристите му. И предварително предоставени на пиарите на Борисов, така че Баце да се подготви. Последното стана ясно от неволния гаф на псевдо-премиера, при който той извади листче с графики и данни.

Нямало монопол в сектора на горивата. Нямало как да имаме евтина енергия, ако не добиваме шистов газ и не внасяме втечнен от американците. „Целият свят прави терминали, за да кара от Щатите втечнен шистов газ. Имаме огромни залежи на газ и нефт, но ни спират с протести! Ако добивахме, щяхме да имаме евтини горива“ Т.е., Борисов съвсем открито си позволи да лобира от национален ефир за чужди интереси. И, естествено, премълча за много по-евтиния руски газ.

По темата КТБ Слави угоднически остави Борисов да лъже и плюе на воля по БСП: Докато ГЕРБ били на власт, КТБ вървяла много добре. После обаче дошли БСП и я фалирали. А защо собственикът на КТБ Цветан Василев категорично посочва като виновни за фалита Борисов и Пеевски, а не тогавашния министър- председател Орешарски, Слави хич не се и сети да попита. Не попита и от коя партия е шефа на надзорника на банките БНБ Иван Искров, който „проспа“ въпросния фалит. 

Един от най- показателните моменти в интервюто беше, когато Борисов започна да говори за свободата на медиите. Премиерът дотолкова изнагля, че попита Слави: „Ето, и вие постоянно ме осмивате със скечове и шаржове, правили сте ме на маймуна. Но някога аз да съм ви правил проблеми? Кажете, ако е така?“ Последва пълно мълчание от страна на Слави Трифонов, който дори наведе глава!

Защо си замълча Слави? Човекът, който изпя „Няма такава държава“ и който преди време обяви властта на ГЕРБ за Диктатура!?! Всички помним как двамата от близки приятели станаха непримирими врагове, след като се изпокараха публично заради някаква градинка в София, която Слави уж поискал от Борисов, докато беше кмет.

Държавата богатеела. Данъците били ниски. Тук Борисов извади театрално листчето си, от което с гордост прочете как успял да намали държавния дълг. Похвали се, че ще строи балкански АЕЦ заедно със Сърбия, Македония и Черна гора. Трябвало да се включим и в „Турски поток“, иначе щял да мине през Гърция… Обясни ни го същия този, който спря строежа на АЕЦ Белене и еднолично унищожи газовия проект „Южен поток“

А Слави още по-театрално въсеше вежди… но коленопреклонно мълчеше.

Като не му е по мярка политическото интервю и като не е добре информиран, а и ако наистина искаше да изобличи демагога Борисов, Слави можеше да покани журналист от ранга на Явор Дачков, Петър Волгин или Елена Йончева, който да разнищи Борисов. Тогава щяхме да го видим банкянския как щеше да си разиграва кончето и да ръси лъжите си, предназначени за дебили. Но не. Борисов бе дошъл да го интервюира именно неузнаваемо удобния и очевидно платен Трифонов.

Защото ако Слави и сценаристите му си бяха свършили работата на народен трибун, жалкият лъжец и селски манипулатор Борисов щеше да избяга с писъци от студиото и закана, че повече няма да стъпи там. Вместо това, премиерът самодоволно възкликна, че ще се радва ако водещият пак го покани. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Кое му е бравото и аа кое е п-ч? А? Може ли да се уточните Венева?

  2. На тоя все другите му криви,все му пречи нещо и някой,та ако ще и преди 100 години да е било!Цяяяял свят карал на шистова газ;то затова не я щат и умните си правят потоци!!!!!20% от какво?От на геврека дупката!И прочие и прочие …..Грандоман!

  3. Радвам се все пак ,че дойде и този ден в които официално ни заявиха от ефира ..
    СЪВСЕМ САМИ СТЕ…

      • Уважаема ani в България има 90 процента обработваема земя и другият важен ресурс вода.
        Имаме всичко и нямаме нужда от никои затова ,е целия този хаус , защото можехме да бъдем швейцария на балканите, аз казвам Япония на Европа както почти можеби бяхме , произвеждахме много и все качествени неща, затова се уплашиха от нас и се постараха да ни доведът до това положение. .

  4. Слави беше до тук, сам се обезглави и се радваме за това! Тези, които бяха с него, вече са погнусени!

  5. Уважаема ani в България има 90 процента обработваема земя и другият важен ресурс вода.
    Имаме всичко и нямаме нужда от никои затова ,е целия този хаус , защото можехме да бъдем швейцария на балканите, аз казвам Япония на Европа както почти можеби бяхме , произвеждахме много и все качествени неща, затова се уплашиха от нас и се постараха да ни доведът до това положение. .

  6. Еееех Слави и сценаритчета…… Тая енергия народна поне част да бехте насочили към опозицията и ефект и файда можеше да има, а вие плюехте и я осмивахте повече от управляващите, смеехте се и Бубазлобеехте и на Нинова и на Президента особено, а за капак сега станахте за ташак и се оказахте в поза теляк на властимащите. Уж умни, а не разбрахте, че е нужно обединение: всички срещу ГЕРП иначе ще бъдете отстрелвани по единично и байхУЙя ще бъде вечен. Правехте се, че не виждате, че единственият който може с малко помощ да гътне тиквата е Нинова. Лоша добра само тя с малко помощ може да го направи.
    Непрекъснато повтаряте за референдума, за гласувалите три и половина милиона българи, но не вденахте ли, не се ли замислихте, че болшинството не са гласували за така поставените въпроси, защото въпросите не бяха реално изпълними, а и явно не бяха подбрани правилно, А ГЛАСУВАХА ПРОСТО СРЕЩУ ШАЙКАТА ГЕРБ.
    И пак повтарям, малко от тази енергия да бяхте насочили към опозицията полза щеше да има, а сега подсмърчайте, защото тази народна маса вече ви смята за поредната патерица на байхУЙя!!!!!
    И плюйте още против президента, но не можете да му се качите и на малкият пръст, мноого, мноого далеч сте от него!!!!

  7. А не е ли възможно Слави да го остави ББ да се разлисти в цялото си „великолепие“. За всеки нормален човек беше ясно, че ББ лъже като дърт циганин. За какъв ПР говорите тук.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *