Слави изгони Беновска, тя твърди, че сама си тръгнала от „България търси талант“

БеновскаСлави Трифонов изгони Илияна Беновска от „България търси талант“ седмици преди края на шоуто.

Причината е, че съдийката станала много нетърпима и претенциозна в ефир, заяждала се с изпълнителите, конфронтирала се с останалите от журито и влизала в словесни атаки с Дарина Павлова, които донагнетявали напрежението. На мястото на журналистката влиза Деси Добрева.

Беновска обаче твърди, че сама си тръгнала  от шоуто: „Разминахме се в отговорността и в морала. Влязох в шоуто, защото вярвах, че то ще се противопостави  на рязането на старци с резачки, на кражбите, изнасилванията на деца, на убийствата. Обаче се оказа, че „България търси талант“, акумулирайки много милиони левове, всъщност манипулира ценностната система на българите. Аз не мога да си позволя да съм съучастник във всичко това.

Не пуснах съобщение за моето напускане, защото в България в момента се провежда пенсионна, съдебна, здравна реформи, а  в Македония тлее етнически конфликт и това  са най-важните проблеми. Дали  Беновска или  Деси Добрева ще се усмихват в шоуто, не е голям проблем на държавата“.

Близки до екипа на Слави разказват, че Беновска доста се е променила в последните няколко лайфа и е започнала да говори прекалено дълго. “ Тя не оценява изпълненията, а все едно е на пресконференция“, допълниха оттам. Това  е започнало да отегчава зрителите и останалите в журито и е довело до решението на Слави Трифонов да я отстрани. От екипа отрекоха категорично, че причината за рокадата са острите реплики, които Беновска и Дарина Павлова си размениха миналата седмица. „Напротив, такива скандали дори вдигат рейтинга“, казаха от телевизията.

Оттам  пък са учудени по какъв начин журналистката е смятала, че шоуто ще се бори с престъпността, обирите и убийствата в държавата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *