Слави в депресия! Мартина роди момче, но не от него

Слави и Мартина3Бившата любима на Слави  – Мартина, роди момченце.

Тази новина  разбила шоумена  и го докарала до депресия. Двамата живяха  няколко години заедно и правеха опити да имат деца, но неуспешно. Дори посетиха специализирана клиника в Берлин. Колкото повече време минаваше, толкова по-голяма ставаше ревността на Дългия към изгората му. Той я беше заключил в златна клетка, подаряваше й скъпи неща, но непрекъснато я пазеше с бодигардове.

Тя все пак му се изплъзна и се влюби в треньора си по бокс. Докато гардовете я охраняваха вън от залата, вътре затрептяла любовта им. След което се разгоряла и Мартина започнала всеки ден да кичи с рога благодетеля си.

Сега тя  родила дете от новия мъж в живота й – боксьора и треньора Коко Колев.  А преди това един ден си събра багажа и напусна богаташкото жилище на Трифонов.

Новината, че Мартина е станала майка и има свое отроче от друг мъж, жестоко разстроила Трифонов, който  изгубил всякаква надежда, че сръднята и любовното й приключение ще отминат и  балерината сама и разкаяна ще се върне при него. Той потънал в самосъжаление, а после се хвърлил с двойна сила в работата си, за да забрави горчивия удар.

Боксьорът пък  лаконично каза, че не иска  да се тръби из медиите какво се случва с него и Мартина. Нашият живот си е наш, не желаем никой да се бърка в него, отсече той.

Според слухове, боксьорът последвал половинката си във Варна, където двамата имали свой бизнес – ново спортно училище.

https://youtu.be/CnEf9Y71avk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *