Скот Ритър: Войната свършва през септември. Одеса, Харков, Николаев и Днепропетровск ще бъдат руски

„След края на войната в Украйна Одеса, Харков, Николаев и Днепропетровск ще станат част от Русия“. Това заяви бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър, предаде сръбското издание „Политика“.

„Прогнозата ми е, че всичко ще приключи през септември. Когато всичко свърши, картата на Украйна ще е много различна от днешната – територията й ще е сериозно редуцирата. Одеса, Николаев, Днепропетровск, Харков ще станат част от Русия“, смята той.

Според Ритър „украинската армия е в колапс и съвсем скоро ще дойде моментът, когато нищо на фронта няма да е в състояние да спре въоръжените сили на Русия“.

През октомври 2023 г. Ритър заяви, че руските военни са навлезли в нова фаза на специалната операция, като подчерта, че скоро ще превземат нови украински територии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Няма как да не е така. Всяка една държава, подкрепяща укронацистите е губила война от Русия. Именно заради това и урсулата фон дер лайно, и макарона – бабоебец и цялата останала „Европейска“ паплач се натискат да отмъстят, като наливат МИЛИАРДИ в мелницата на нацизма.
    Сега явно заради войнстващата ЛГБТ (педерастия) в западна Европа същите идиоти си „внесоха“ не-педерасти да има кой да опложда жените им. Същите те постоянно наомнят с лицемерни „извинения“ и „полит-коректност“ на Африканците, че те са БИВШИ роби, вместо да ги оставят на мира. Днешното поколение африканци щеше да се интегрира много по – успешно, ако не му се напомняше постоянно, че преди 200 години те са били роби на Европейците.

    Бившите „съюзници“ от Втората Световна Война – краварите и британоварварите никога няма да простят на Русия, че не можаха да превърнат Източна Европа в поредната си колония. Те искаха същото, което искаше и Хитлер и само благодарение на Русия се запазихме като СВОБОДНА Нация и Държава до 1990 година. Иначе още в края на 1940-те или началото на 1950-те да са ни натресли марионетни идиоти, мухльовци и подлизурки като днешните „управляващи“ на България или някое еврейско наркоманче като зеленски, което изпрати на смърт народа на една вече БИВША държава.

    Сега Единствения приемлив ход за РУСИЯ е:
    – ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ НА БИВША украйна.
    – СЪД И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА клоунчето – наркоман зеленски и всички други, които със своята раболепност и РОБСКА покорност към краварите УБУХА МИЛИОНИ украинци и РУСНАЦИ.
    – ПЪЛНА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ, СЪД НА ВСЕКИ ЕДИН , КОЙТО Е ПОДКРЕПЯЛ укронацистите.
    – ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА, КОЯТО Е ПОДКРЕПЯЛА укронацистите да изплати репарации на Русия в размер същия като помощите, които е давала в подкрепа на бандеровците.

  2. Дано да е така ,но на мен не ми харесват така наречените шапкозакидатели,т.е. тези които вещаят скорошна победа от две години насам.Фашистките зъби не са строшени и те продължават да са много опасни.Атиките на укрофашистите продължавст няма масови предаване в плен,и никаде фронта не се е пропукал.Укрите с упортсвото на животно продължават да се бият.

  3. Ще видим ли някога в нашите медии нещо преведено от канадския Глобъл Рисърч „Ukraine’s “Neo-Nazi Summer Camp”. Military Training for Young Children, Para-military Recruits“ Украинският „неонацистки летен лагер“. Военно обучение за малки деца, паравоенни новобранци Само „Дойче Веле“ ли ще превеждаме??Май- навлязохме в абсолютно фашистка синегрия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *