Скандал! Арестуваха Благо Георгиев в Рим за вандалщина

Благо ЕсмерБългарският футболист Благой Георгиев направи невиждан гаф и беше задържан от карабинери в Рим.

Ритнитопковецът заведе годеницата си  Есмер във Вечния град да си отдъхнат за малко от папараците тук и да се насладят на малък меден месец, докато той е контузен и е освободен от тренировки с „Рубин“ /Казан/.

Романтичната разходка обаче завършила в пандиза, пишат  „Рома капитале нюз“ и „Кориере адриатико“. Двете издания съобщиха,  че Благо е задържан от карабинери, разпитан в участъка, след което  бил освободен.

„Български футболист извърши вандалски акт  срещу Колизеума в Рим“ – пише едното издание.  Другото допълва,  че е направено дръзко посегателство върху сграда  от списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.

Цялата случка всъщност е типично българска. Докато били в Рим,  Георгиев решил да заведе  годеницата си да види  Колизеума. Те били толкова вдъхновени от старата сграда, която специално на Благо заприличала на древен футболен стадион, че били озарени от вдъхновение да докажат и увековечат любовта си тъкмо там. Нашенецът решил да издълбае с монета от едно евро инициалите на любимата си и своите  на една от древните колони, но докато драскал, бил заловен  от охраната. Тя повикала карабинерите и те го задържали, направили протокол и ще му съставят солен акт. Монетата, с която било извършено „престъплението“, била конфискувана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *