Скандален заговор! Продуцентите отмъщават на Кичка заради високия хонорар!

Кичка егоистРазкриха ги! Продуцентите на ВИП Брадър изстискват Кичка Бодурова като лимон върху сьомга и непрекъснато я дискредитират.

Тя е показвана винаги в лоша светлина, като постъпки и визия, всяко дребно скандалче се раздухва и се прави от мухата слон. На всичкото отгоре лицето й се дава отблизо, за да се види всяка нейна бръчица или луничка. А и една дума да каже, веднага излиза, че е заформила чутовен скандал.

Пък контакта й с външния свят бе наказан с 40 процента от бюджета и се изпокара със съквартирантите, макар че половината непрекъснато имат такъв контакт и по тази логика цялата Къща трябваше да стои без бюджет.

Причината Кичка да е най-коментираната и най-зле показвана в шоуто е нейният хонорар, издадоха близки до екипа. Тя най-много се инатила при преговорите и поискала сума като истинска звезда за разлика от другите, които били съгласни на суми, каквито й предложат. Тъй като от продукцията много искали да я противопоставят на дует „Ритон“ кандисали пред исканията й и подписали хонорара. Но в замяна на това й казали, че трябва да се раздаде максимално.

Сега те я наказват непрекъснато и искат да я принудят да си тръгне сама, за да не й платят, коментират зрители. Непрекъснато я унижават във всяка игра, непрекъснато я сравняват изкуствено с „Ритон“, удрят я на тема известност, успех, творчество, направиха световен проблем от факта пяла ли е или не в „Сизърс палас“ дори след като се закле в детето си и я тормозят всячески, смятат зрителите.

Целта е една – или да си заработи хонорара до последното левче с цената на много унижения, или да изпадне в истерия и да си тръгне и да не вземе нито стотинка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *