Симона Пейчева стана любимка на публиката по…ходене на въже

Симона въжеСимона Пейчева стана първият победител за седмицата в първия епизод на новото шоу „И аз го мога“.

Гимнастичката буквално спря дъха на жури и публика, след като изпълни най-сложния за вчерта атрактивен номер- ходене по метално въже.

Първия път тя балансира, облечена като ангел и с бухалка в ръка, но с отворени очи. Втория се опита извън регламента да го направи с превръзка през очите.

Първият опит обаче беше неуспешен и  „златното момиче“ падна, но отново се изправи, започна отначало  и го завърши успешно, с което успя да спечели любовта на публиката и единствените единодушни три точки от журито за вечерта. Дори хората в залата усетиха напрежението й и желанието й да се съсредоточи и спряха да ръкопляскат и да подвикват. В залата настъпи пълна тишина и Симона успя да се съсредоточи и да мине въжето на сляпо. След което се разплака от радост и нерви.

На финала тя остана с Елен Колева, другата любимка на журито и публиката, която изпълни сложна българска народна хореография, състезавайки се с Алфредо Торес на шопски танци и го победи, като спечели сърцата на журито с големия си артистизм и всеотдайните репетиции. Зрителителския вот обаче определи Симона за победител, защото тя стори почти невъзможното за аматьор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *