Секс шоповете у нас фалират!

секс магазинЛегендарните секс магазинчета, пръкнали се като гъби след дъжд в зората на демокрацията, са на път да хлопнат кепенци завинаги. Икономическата криза и ниската покупателна способност на българите тотално е занижила оборота на секс шоповете, показа проверка на „Скандално“.

Оказва се, че нашенците все по-рядко се вълнуват от секса. Това сочи и медицинската статистика за последните 5 години. Ако се вярва на специалистите, ще се окаже, че все по-често пропускаме телесните удоволствия под предлог, че ни боли главата, стресирани сме, пред прага на паник атака сме или ни друса продължителна депресия. Вероятно ще се окаже правилна констатацията, че беден човек и човек в криза не мисли за креватни удоволствия. Първо прехраната, после удоволствието, ако въобще останат средства за удоволствие.

Малцина се осмеляват да влязат в секс шоповете. Тези, които правят това, идват да пазаруват майтапчийски неща за рожден ден на свои приятели. Впрочем всички казват, че купуват за приятели или приятелки. никой не признава, че взема вибратор или изкуствена вагина за себе си, защото нощите му са самотни. С каквато и цел да се вземат играчките, едно е ясно- оборот няма и в скоро време няма да има. секс шоп

„Търговията в интернет, възможността да се поръчват „полови закачки“ дори от Америка, считана за меката на сексуалния алъш-вериш допълнително съсипва този бизнес у нас“, тъжно разказват пред наш репортер хора от бранша.

Първия секс магазин в света е открит още през 1962 г. във Фленсбърг, когато все още у нас примерни съпруги предпочитат да носят кърпи на главите си. Това се случва в Западна Германия, а собственик на революционната идея е компанията „Бит юс ейдж“. С 30 години по-късно у нас отваря врати за сефте секс шоп, разположен на пъпа на София. Магазинът предлага предимно стоки от първа необходимост за разкрепостяване като еротично бельо, вибратори, лубриканти и различни стимуланти за по-разнообразни секс изживявания. Тези, които се престрашават без свян да прекрачат прага му са твърде малко. Повечето се боят, че ще им излезе лошо име. А и мнението на съседите си казва своята тежка дума. българинът с изненада установява, че може да се смаже с нещо по време на секс. Продавачкка в първия у нас секс шоп още си спомня култовата реплика на мъж на средна възраст: „Ааа, как ще сам 10 лева за гел!!! Мажа жената отзад със свинска мас или олио… и готово!“

Появяват се и първите еротични публикации, чиято цел е да информират гражданите, че секс се прави не само за продължаване на поколението, но и за удоволствие. Пръкват се констатации, че 40 % от жените получават оргазъм по време на сексуален акт ако ползват закачливи „зайчета“. За сравнение в началото на 90-те години този процент сред задоволените жени бил едва 25 %.

сексшоп

Вибраторът има дълга история. Може да се каже, че произхожда от дълбока древност. По-съвременният му вариант е от 19-ти век. Тогава с негова помощ са лекувани истеричните жени по време на месечният им цикъл. Госпожите буйствали, а докторите виждали в изкуствените пениси възможност да лекуват женската лудост. Дори изписвали вибратори на пациентките си, които имали разстройство на психиката или депресия. Терапията давала резултат, а продъжбите вървели нагоре.

Публична тайна е, че в Западна Европа и САЩ секс магазините генерират огромни печалби и от продажбата на DVD филми за възрастни. За България подобно нещо не може да се каже, защото сме индивидуалисти и всеки предпочита сам да си сваля филм от нета или пък да заложи на програми за възрастни, които всеки кабелен оператор предлага.

„Тук и вибратори престанаха да се купуват. Да се поръчват също, освен ако двойката не е хомосексуална. А какъв интерес имаше – не може да се опише с думи. Особено към тези уреди със закривени глави, топчета, ръбчета и подобни глезотии. Явно българите са се отдали на домашен секс с каквото Бог дал под ръка“, споделя доскорошен собственик на магазинче в столичния квартал Сухата река.

Той е впечатлен от факта, че дори атрибутите за садо-мазо не се търсят. Наскоро изхвърлил на боклука кашони с овлажняващи гелчетаа, презервативи на метър с изтекъл срок на годност, флакончета с феромони, служещи за разпалване на горещи страсти в партньора, пенис ключодържатели и какво ли не още. После наблюдавал как клошарите с жив интерес вадели „находките“ и ги разглеждали като бушмен бутилка „Кока-кола“. Накрая дори те не вземали нищо в окъсаните си торби. Добре че била колата по чистота на Столична община, която закарала „срамотиите на бунището.

Мъжът припомня, че само допреди години надуваемите кукли били хит сред продажбите. купували ги от 15-годишни младежи до 75-годишни дядовци. Давали им имена, обръщали се към тях нежно и дори се връщали в шопа, за да споделят впечатленията си.

В един от последните оцелели секс шопове разказват и историята на 30-годишен софиянец, който си купил кукла за да се учи. След година репетиция върху пластмасовото русо същество, се задомил за жена от кръв и плът. куклата обаче криел под ергенския си креват и отвреме-навреме тайно я вадел за да задоволява страстите си. Бил стигнал до извода, че с нея му е далеч по-хубаво, отколкото с булката. Един ден толкова се унесъл в играта, че жена му го заловила на местопрестъплението и последвал светкавичен развод. Куклата била прободена на няколко места с нож, та се наложило изоставения младоженец да си пазарува нова. В магазина споделил историята си, а после тя била препредадена от уста на уста като градска легенда. Човекът твърдял, че сексът с пластмасовата мадама траел по 30 минути, а със съпругата му – само 5 мин. Което било още един повод за развода.

„Ама кой ще даде за секс кукла вече. те проститутките духат за 10 лева“, вдига рамене банкрутиралият собственик на секс шоп.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Всички секс шоп магазини се преместиха онлайн и така продават секс играчки и вибратори на по-добра цена. Потребителите от своя страна ги предпочитат, защото доставката е дискретна и няма личен контакт с търговеца и елемента на притеснение отпада.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *